MARIJANA PULJAK STALA U OBRANU PODUZETNIKA I TRGOVACA: Za gospodarstvo u banani kriv je HDZ!

MARIJANA PULJAK STALA U OBRANU PODUZETNIKA I TRGOVACA: Za gospodarstvo u banani kriv je HDZ!

Saborska zastupnica Centra Marijana Puljak osvrnula se danas na novonastale probleme u Hrvatskoj, prouzrokovanje uvođenjem eura kao službene valute, pri čemu je za njih okrivila Vladu te stala u obranu trgovaca i poduzetnika, a kratko se dotaknula i poskupljenja na lokalnoj, splitskoj razini. 

‘Vlada je, kao i sve dobre projekte do sada, uvođenje eura pripremila vrlo aljkavo. Prvih dana svjedoci smo općeg kaosa u državi – moguće je i da ga Vlada potiče. Za taj kaos optužuje poduzetnike i trgovce. Krenula je s najavama drastičnih mjera prema njima, međutim danas u njenom zaključku vidimo da je spušten gard te da je dana preporuka da se cijene vrate na staro stanje. 

Građani su postali svjesni, uspoređujući se konačno u istoj valuti sa susjednim državama, koliko su plaće niske, a cijene visoke te kako je vladavina HDZ-a u 30 godina dovela Hrvatsku među tri najsiromašnije zemlje u Europi. Dakle, za gospodarstvo u banani nisu krivi poduzetnici ni trgovci, nego HDZ. To se sada jasno vidi’, istaknula je Puljak., piše dalmatinski