Pripremite se za bizarnost dana! Čovjek je platio 160 tisuća kuna da postane pas, a priprema se nešto još i gore

Pripremite se za bizarnost dana! Čovjek je platio 160 tisuća kuna da postane pas, a priprema se nešto još i gore

Tvrtka se bavi neobičnim poslom, ali ih to ne sprječava da im cvatu ruže na poslovnom planu.

Tvrtka je stvorila hiperrealistični kostim vuka zbog kojeg ćete zavijati na mjesec. Možda ste čuli za tipa koji je nedavno dao izraditi odijelo za psa po mjeri. Ako niste, sada jeste.

Tvrtka Zeppet Workshop radi realne kostime, a njihove usluge sve su traženije. Oni nude posebnu uslugu za ljude koji traže malo bijega od stvarnosti, bilo da žele lutati okolo poput psa ili se valjati u blatu poput svinje.

Zastrašujuće realni rezultati

Rezultati su tako nevjerojatno (zastrašujuće) realistični da su te Furriesove momke stvarno posramili zbog dizajna. Jedan od njihovih posljednjih klijenata stupio je u kontakt s njima iz hira, pitajući ih bi li ga pretvorili u vuka. I nisu razočarali.

Pišući na njihovoj stranici, neimenovani kupac je objasnio: “Zbog moje ljubavi prema životinjama od djetinjstva i nekih realističnih životinjskih odijela koja su se pojavljivala na TV-u, sanjao sam da ‘jednog dana budem to’.”

Dodajući: “Moja narudžba da ‘izgledam kao pravi vuk koji hoda na stražnjim nogama’ bila je u najmanju ruku teška – ali kompletno odijelo izgledalo je točno onako kako sam zamišljao.”

Ali kad morate izdvojiti više od 18.700 funti za ovakav komad opreme, očekivali biste da izgleda prilično dobro, zar ne? Ovo se dogodilo nakon što se još jednom dječaku ispunila želja kada mu je Zeppet uspio napraviti odijelo za pse kakvo je oduvijek želio.

Ispunili su mu želju

U slučaju da ste propustili, ranije ove godine tip po imenu Toco otkrio je svoje smiješno realistično pseće odijelo, koje ga je koštalo više od 12.000 funti. Iako bi se nekima moglo činiti neozbiljnim potrošiti toliko novca na nešto što je u biti otmjeni kostim, ne može se poreći koliko realno izgleda.

Štoviše, Toco je tada za MailOnline objasnio da je ‘želio biti životinja’ još otkad je bio ‘malo dijete’.

Međutim, YouTuber – koji svoje sljedbenike obavještava o svojim ludorijama sa životinjama – odlučio je sakriti svoje lice od svjetla pozornosti jer se boji što bi njegovi vršnjaci mogli misliti, piše klik.hr

Govoreći za The Mirror, Toco, iz Japana, objasnio je: “Rijetko to kažem svojim prijateljima jer se bojim da će misliti da sam čudan. Moji prijatelji i obitelj bili su jako iznenađeni kada su saznali da sam postao životinja.”