Alen tijekom romantične šetnje udario djevojku zbog poziva bivšeg

Alen tijekom romantične šetnje udario djevojku zbog poziva bivšeg

Alen proglašen je krivim i osuđen jer je tijekom romantične šetnje ošamario djevojku, a povod za nasilje bio je jedan iznenadan telefonski poziv.

Kako se navodi u presudi, Alen i njegova tadašnja djevojka u travnju oko 16.45 sati mirno su šetali u Ulici A. G. Matoša u Požegi. Iznenada ih je iz idile prekinula zvonjava djevojčina mobitela. Bio je to njezin bivši dečko.

“Alen je narušavao javni red i mir na način da je šetao po nasipu rijeke Orljave sa svojom djevojkom kada je istu nazvao njen bivši dečko.

Na to je okrivljeni počeo vikati na sav glas i vrijeđati ju te ju je udario otvorenim dijelom dlana u predjelu lica. Time je počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira”, navodi se u pravomoćnoj sudskoj presudi.

Alen je kažnjen sa 750 kuna i mora platiti 110 kuna troškova prekršajnog postupka. Odmah nakon šamara, djevojka je nazvala policiju koja ih po dolasku ispitala. Sutkinja je prekršajni nalog protiv njega izdala bez ispitivanja držeći kako je policija dovoljno utvrdila sve činjenice., javlja danica