Kolinda grlila Perišićevog sina: Leo Perišić dobio je veliko priznanje, UN-ovu nagradu za fair play

Kolinda grlila Perišićevog sina: Leo Perišić dobio je veliko priznanje, UN-ovu nagradu za fair play

Leo Perišić, iako mlad, pokazao je veliko srce i odgoj oca Ivana, koji je kao igrač i čovjek uvijek bio slika i prilika pristojnosti, poštenja… Njegova utjeha Neymaru sada je dobila službenu nagradu

Brazilci su u suzama gledali kako hrvatski nogometaši slave prolazak u polufinale Svjetskog prvenstva. A onda je sin Ivana Perišića došao do uplakanog Neymara, utješio ga, a zvijezda ‘selecaa’ je uzvratila zagrljajem.

Scene su to koje su obišle svijet i trenutak koji je UN naknadno odlučio ovjekovječiti nagradom. Pa je mali Leo Perišić dobio veliko priznanje, UN-ovu nagradu za fair play, i otvaranje walkhatona “Hod od nule” čiji cilj je promocija i ispunjenje održivog razvoja UN-a.

Svečanosti i ceremoniji prisustvovala je i bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, koja se pozdravila s Perišićevom djecom. Izgrlila je Lea i Manuelu.

– Jedna od zvijezda Svjetskog prvenstva u Kataru bio je i Leo Perišić, sin hrvatskog nogometaša Ivana Perišića. Leo je označio početak walkathona Hod do nule u potporu ispunjavanja ciljeva održivog razvoja UN-a, kao posebno priznanje za njegov doprinos fair playu u trenucima nakon utakmice Hrvatske i Brazila kada je tješio brazilske reprezentativce – napisala je Kolinda u objavi.

Leo Perišić, iako mlad, pokazao je veliko srce i odgoj oca Ivana, koji je kao igrač i čovjek uvijek bio slika i prilika pristojnosti i poštenja., pišu 24sata