Tragedija u kontejnerskom naselju: Preminula beba imala je svega mjesec i pol

Tragedija u kontejnerskom naselju: Preminula beba imala je svega mjesec i pol

Došlo je do tragedije u kontejnerskom naselju u Petrinji. Preminula je beba koja je imala samo mjesec i pol. Okolnosti događaja još se utvrđuju.


U kontejnerskom naselju na Sajmištu u Petrinji preminuo je dječačić u dobi od svega mjesec i pol. Roditelje dječaka posjetila je Magdalena Komes, gradonačelnica Petrinje.

“Zamjenik župana i ja već smo bili kod roditelja. Beba je, nažalost, rođena s nedostatkom na štitnjači i bila je liječena. Preminula je tijekom noći”, potvrdila je Komes za DNEVNIK.hr. 

Hitna je zaprimila poziv u 5:56, a već dvije minute kasnije ekipa je bila u kontejnerskom naselju i odmah započela s reanimacijom. Ubrzo je vozilom hitne pomoći prevezena u sisačku bolnicu, a cijelim putem pokušavali su je reanimirati. 

U bolnicu su stigli oko 7:30, a nedugo nakon toga proglašena je smrt. Tijelo bebe prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu, u kojem će se obaviti obdukcija. O smrti je obaviještena i PU sisačko-moslavačka.

Novi smještaj za obitelj

Obitelji preminulog dječaka ponudit će se smještaj u čvrstom objektu, potvrdila nam je Komes, a očekuje da će o tome razgovarati nakon obdukcije i sprovoda dječačića.