Španjolac ne štedi Argentince: “To je antinogomet. Nadam se da će im Hrvati zabiti četiri komada”

Španjolac ne štedi Argentince: “To je antinogomet. Nadam se da će im Hrvati zabiti četiri komada”

Španjolski novinar bio je pun kritika na račun argentinske nogometne reprezentacije.

Vuku se repovi nakon utakmice Argentine i Nizozemske za plasman u polufinale Svjetskog prvenstva. Puno je bure podignulo suđenje Mateua Lahoza, koji je razbjesnio Gaučose te je Leo Messi žestoko udarao po njemu, ali i nesportsko ponašanje argentinskih nogometaša.

Naslađivali su se Gaučosi nakon poraza, provocirali su Nizozemce, a to je posebno zgrozilo Juanmu Rodrigueza, madridskog novinara koji je gostovao u poznatoj emisiji El Chiringuito.

“Nadam se i priželjkujem da će im Hrvatska zabiti četiri komada. Ako pak Argentinci budu imali sreće i prođu u finale, nadam se da će im Francuska zabiti šest komada”, rekao je Rodriguez pa dodao:

“Ako im Hrvatska zabije četiri komada, volio bih da sva četiri zabije Luka Modrić.”

Španjolski novinar nije stao na tome, dodao je da Hrvatska sada predstavlja cijeli svijet:

“Ovo je antinogomet i antifair-play. Prošlog petka preobrazili su Zemlju i u polufinalu će Argentina igrati protiv ostatka svijeta. Hrvatska bi trebala skinuti dres i obući dres UN-a jer oni brane ostatak svijeta protiv Argentinaca. Karma postoji i zadesit će ih”, zaključio je madridski novinar.

Boljim izvođenjem jedanaesteraca Argentina je osigurala plasman u polufinale Svjetskog prvenstva protiv Hrvatske. Utakmica za finale igra se ovog utorka od 20 sati, piše Gol.dnevnik.hr.