Doris Pinčić vodila prvu emisiju nakon udaje. Imala je prsten, ali ne onaj na koji su svi mislili…

Doris Pinčić vodila prvu emisiju nakon udaje. Imala je prsten, ali ne onaj na koji su svi mislili…

Voditeljica je pažljivo držala ruke kako joj se ne bi vidio prsten. Stavljala ih je ispod stolića koji se nalazi u studiju, iza ‘kartica’ s napisanim tekstom te iza čaše vode

U bijeloj majici, crvenom sakou i trapericama Doris Pinčić (34) vodila je novu epizodu emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’. Riječ je o prvoj epizodi koju vodi kao supruga menadžera Davora Guberovića (46).

Par se prošlog petka vjenčao u matičnom uredu, a čitateljica 24sata ulovila ih je ispred Područnog ureda gradske uprave Susedgrad u Zagrebu. Bili su veseli i nasmijani, ali i pažljivi da ih što manje ljudi primijeti.

Pažljivo je i danas Doris držala ruke kako joj se ne bi vidio prsten, primijetili su mnogi. Stavljala ih je ispod stolića koji se nalazi u studiju, iza ‘kartica’ s napisanim tekstom, iza čaše vode…

Učinila je sve kako se ne bi vidio vjenčani prsten. Ipak, kasnije kad je gestikulirala rukama, vidjelo se da vjenčani prsten ni ne nosi.

Na njezinoj lijevoj ruci je imala zaručnički prsten, koji nosi mjesecima.

Za vezu Doris i Davora doznalo se u ožujku ove godine kada je par zajedno osvojio najviši vrh Afrike, Kilimandžaro. Novopečeni bračni par spojila je ljubav prema planinarenju, a fotografije s njihovog zajedničkog uspona Davor je objavio u putopisu.

O svojim iskustvima s tog putovanja, koji je po mnogočemu bio poseban, Davor je pisao na MojPortal.hr, a Pinčić je u vrijeme afričke pustolovine na Instagramu pokazivala fotografije na kojima se vidi muškarac koji je osvojio njezino srce. Kasnije je i sama Doris vezu potvrdila objavom zajedničke fotografije na Instagramu, kao i novinarima.

– Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla drugačija je od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora – rekla je u ožujku. Tek prije nekoliko dana, 6. studenog, su se zajedno pojavili po prvi put u javnosti i to na svečanoj premijeri predstave ‘Čudo‘, piše 24sata.hr.