Vlatka Pokos uživa u Dublinu, a nova objava budi sumnje: ‘Dobre stvari događaju se onima koji čekaju’

Vlatka Pokos uživa u Dublinu, a nova objava budi sumnje: ‘Dobre stvari događaju se onima koji čekaju’

Pjevačica, voditeljica i kolumnistica Vlatka Pokos zadnjih se dana provodi po ulicama Dublina, a sudeći prema njezinih objava na Instagramu, prava irska atmosfera joj itekako odgovara.

Pokos nije previše otkrila tijekom putovanja te se na njezinim fotografijama mogu vidjeti samo poneki zanimljivi detalji grada ili sama ona kako pored njih pozira. Međutim, Vlatka je podijelila neke storyje koji bi mogli imati poneku skrivenu poruku, piše Dnevno.hr.

FOTO: VLATKA POKOS /INSTAGRAM

Pokos je očito u posjeti Guinnessu, pivovari gdje se proizvodi najpoznatije tamno pivo u svijetu. Uz poruku “Kad si u Irskoj ponašaj se kao Irac” dodala je i pjesmu legendarnih The Dublinersa, a zanimljiv je odabir stihova: “Pored tvornice, poljubio sam svoju djevojku”.

Veći upitnik nastaje njezinim drugim storyjem u kojemu širokim osmijehom pozira za stolom. Naime, Vlatka je uz fotografiju napisala “Dobre stvari dolaze onima koji čekaju“, što je poznati reklamni slogan Guinnessa. No s obzirom da je za ovu fotografiju izabrala pjesmu “One” popularnog benda U2, nastaje sumnja da se Vlatki možda na putu pridružila neka nova ljubav.

Teško je ne uočiti taj osmijeh uz stihove “Jedna ljubav, jedan život”, pa kada ih povežemo sa spomenutim sloganom, moguće je da je Vlatka time htjela poručiti nešto više od toga da cijeni Guinnessove proizvode.

Inače, pjevačica je prošle godine izjavila da je sama već 14 godina te da planira da tako i ostane. Uistinu, nakon što je prekinula sve odnose s bivšim mužem Josipom Radeljakom, nikada se nije pojavila nikakva naznaka da ponovo ljubi, piše Dnevno.hr.