Pijani traktorist sinoć skrivio tešku nesreću, vozač audija u bolnici…

Pijani traktorist sinoć skrivio tešku nesreću, vozač audija u bolnici…

Pijani traktorist (40) skrivio je prometnu nesreću u kojoj je teško stradao vozač audija (60) sinoć oko 19.20 sati između graničnog prijelaza Goričana i naselja Goričan.

“Vozač upravljao je traktorom čakovečkih oznaka kojem je bio pridodan traktorski priključak za sjetvu (nije bio propisno označen) te je u krvi imao 1,69 g/kg alkohola. U zavoju je djelomično traktorskim priključkom prešao na suprotni trak.

U bočni dio traktorskog priključka prednjim bočnim dijelom udario je osobni automobil austrijskih oznaka kojim  je iz suprotnog smjera upravljao 60-godišnji vozač koji je vozilom hitne pomoći prevezen u čakovečku bolnicu.

Tamo je zadržan na liječenju, dok će se zadobivene ozljede naknadno okvalificirati. U izvlačenju ozlijeđenog vozača iz osobnog automobila sudjelovali su pripadnici JVP-a Čakovec i DVD-a Goričan.

Vozač traktora je uhićen i priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje. Od 19:35 do 22:37 sati zbog obavljanja očevida kolnik županijske ceste bio je zatvoren za sav promet te se odvijao obilazno”, izvijestili su u ponedjeljak iz čakovečke policije., piše danica.hr