Milan Popović o Severini: “Gledao sam njen intimni video, nije mi smetalo, to ima skoro svaka žena”

Milan Popović o Severini: “Gledao sam njen intimni video, nije mi smetalo, to ima skoro svaka žena”

Biznismen Milan Popović iz veze sa Severinom Vučković ima sina Aleksandra, a za Blic je progovorio i o tome kako su se njih dvoje upoznali.

– Bio sam u Budvi, na brodu, i razgovarao sam telefonom s nekom drugom hrvatskom pjevačicom. Uglavnom, imao sam djevojku Miju, kapetanicu koja je bila velika zezantica i znala je s kim razgovaram. Kad sam završio razgovor, prišla mi je i rekla “lako je tebi s njom pričati, ali hajde pričaj sa Severinom”. Ja na to kažem da mi treba samo 5 minuta da je šarmiram. Tako se dogodilo. Dogodile su se neke slučajnosti koje su dovele do našeg susreta i naše veze – rekao je poduzetnik za tamošnje medije.

Potom je komentirao Severinin intimni video.

– Imao sam dva kluba u Moskvi i jedan u Miamiju, pa sam upoznao mnogo žena, koje i danas poznajem i svaka od njih ima kućni video. Jedina razlika je što je ovaj izašao u javnost, a drugi nisu. Znao sam za Severinin video, gledao sam ga kao i svi drugi, samo se ne sjećam gdje. Ne bih to nekome stavljao kao manu, tvrdim da skoro svaka djevojka ima neki kućni video – rekao je Popović za “Kurir”.