Policija objavila fotke: Pogledajte što su našli na tribini na kojoj je bila Torcida…

Policija objavila fotke: Pogledajte što su našli na tribini na kojoj je bila Torcida…

POLICIJA je objavila priopćenje o jučerašnjoj utakmici Slaven Belupa i Hajduka, koja je nakratko prekinuta nakon što je sudac pogođen predmetom u glavu. U priopćenju se navodi da je na gradskom stadionu u Koprivnici bilo nazočno oko 3000 navijača, od kojih 1000 gostujućih. 

Tijekom obavljanja sigurnosnog pregleda stadiona, prije početka utakmice, na tribinama je pronađen 31 komad pirotehničkih sredstava (bengalke), objavila je policija uz fotografije.

Priveden jedan pijani navijač

Jedan gostujući navijač doveden je u prostorije policije zbog alkoholiziranosti te mu je izdana mjera opreza zabrane prisustvovanja nogometnim utakmicama HNK Hajduk i hrvatske nogometne reprezentacije na osam dana te će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda.

Nogometna utakmica je nakratko prekinuta u 35. minuti zbog bacanja predmeta s tribine gostujućih navijača u teren, od kojih je jedan dio pogodio pomoćnog suca. Također, gostujući navijači aktivirali su jedno pirotehničko sredstvo (baklju). O navedenim okolnostima će se provesti kriminalističko istraživanje, stoji u priopćenju policije., prenosi index.hr