Osvojila je simpatije javnosti u showu “Ples sa zvijezdama”, a sada je fotkom u bikiniju sve oborila s nogu: “Opa, mačko!”

Osvojila je simpatije javnosti u showu “Ples sa zvijezdama”, a sada je fotkom u bikiniju sve oborila s nogu: “Opa, mačko!”

Ivana Čuljak, koju smo gledali u showu “Ples sa zvijezdama”, objavila je fotografiju iz Tuluma u Meksiku na kojoj pozira u bikiniju.

Slastičarku Ivana Čuljak domaća publika upoznala je u showu “MasterChef”, a simpatije javnosti osvojila je i kao natjecateljica posljednje sezone “Plesa sa zvijezdama”.

FOTO: IVANA ČULO/INSTAGRAM

Na Instagramu je sada prati više od 17 tisuća ljudi s kojima, osim fotki neodoljivih slastica koje priprema, dijeli i detalje iz privatnog života, pa se tako sada pohvalila i time da uživa u Tulumu u Meksiku.

Ivana je objavila svoju fotografiju s pješčane plaže na kojoj pozira u pletenom kupaćem kostimu, a njezini pratitelji obasuli su je komplimentima.

“Opa, mačko”, “Gori u Meksiku”, “Prezgodna”, “Ženo, ti si tulum”, “Wow”, nizali su se komentari ispod fotke.

Ivani ovo nije prvi posjet popularnoj meksičkoj destinaciji, a putovanja su joj velika strast.

“Mislim da svi već znaju da je Meksiko moja druga domovina i uvijek ću ga preporučiti onima koji se upućuju u prekooceanske avanture, ali ako se radi o nekim bližim destinacijama kojima se rado vraćam, to su Rim i Pariz”, ispričala je ranije za DNEVNIK.HR.

Ivani je u showu “Ples sa zvijezdama” mentor i partner bio Ivan Jarnec, a njezinu plesnu avanturu obilježio je jedan incident koji svi još dobro pamte. Naime, torta koju je donijela u jednoj emisiji slučajno je završila na haljini Maje Šuput, a sve su zabilježile kamere tijekom emitiranja uživo.