Srpski mediji pišu da se Soraja bori za život, hitno je prebačena na operaciju u Hrvatsku: ‘Stanje se pogoršalo’

Srpski mediji pišu da se Soraja bori za život, hitno je prebačena na operaciju u Hrvatsku: ‘Stanje se pogoršalo’

Proteklog vikenda Soraja Vučelić imala je prometnu nesreću u Albaniji. Na njezin džip naletio je kombi, a ona je zadobila teške povrede. Stanje joj se naglo pogoršalo pa je u ponedjeljak prebačena u Hrvatsku na novu operaciju.

Starleta Soraja Vučelić (35), široj javnosti poznatija iz regionalnog Big Brothera u kojemu je bila 2011. godine, proteklog vikenda doživjela je prometnu nesreću u Albaniji te je hitno prevezena u bolnicu i odmah operirana. Srpski mediji odmah su izvijestili da je Soraja teško stradala, a sada su isplivali i novi detalji o njezinom zdravstvenom stanju. Kako javlja Informer.rs Soraja ima polomljena rebra i unutrašnje krvarenje zbog kojeg je u ponedjeljak prebačena iz Albanije u Hrvatsku na hitnu operaciju. Spomenuti medij piše i da se sudionica četvrte sezone Big Brothera bori za život. 

– Liječnici se od subote bore za Sorajin život! Odmah nakon nesreće prebačena je u privatnu kliniku u Albaniji, gdje je operirana. Međutim, jučer joj se stanje pogoršalo i počelo je unutarnje krvarenje. Obitelj i prijatelji odlučili su je prebaciti u Hrvatsku na novu operaciju – izjavio je izvor blizak Soraji i otkrio kako je došlo do nesreće s teškim posljedicama. Soraja je, prema tvrdnjama izvora, s prijateljicom otišla s Kosmeta u Albaniju. Sjedila je za upravljačem skupocjenog džipa na koji je iznenada naletio kombi. Od siline udarca Soraja je skoro proletjela kroz auto. Prsima je udarila u volan, slomila rebra i ozlijedila unutarnje organe.

– Auto je potpuno uništen! Vatrogasci su Soraju i njenu prijateljicu morali izvlačiti iz džipa. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mjesta i pronašla je bez svijesti. Priključili su je na intravenozni sustav i odveli u privatnu kliniku. Liječnici su je detaljno pregledali i utvrdili da ima slomljena rebra, ozljede vrata, pluća i trbuha pa je operirana. No, jučer se iznenada pojavilo novo krvarenje i mora ići na novu operaciju. Sorajina rodbina i prijatelji u stalnom su kontaktu s albanskim i hrvatskim liječnicima. Rečeno im je da će operacija trajati satima – zaključio je izvor za Informer. 

Podsjetimo, Soraja je, osim po ulasku u BB kuću, poznata na društvenim mrežama i po luksuznom životu kojeg vodi, ali i po atraktivnim fotografijama kojima se često hvali. Bila je finalistica četvrte redovne sezone srpskog Big Brothera 2011. u kojoj je pobjedu odnijela Marijana Kovačević, kao i petog celebrity izdanja 2013. godine.

  Inače, starleta je u ljeto 2018. dobila zabranu ulaska u Srbiju sukladno Zakonu o strancima, na temelju kojeg se stranim državljanima može zabraniti ulazak u zemlju radi zaštite javnog reda ili sigurnosti Srbije i svojih građana. Tajni popis izašao je u javnost, a na njoj su i ostale starlete koje su sudjelovale u raznim reality showovima. Nije precizirano zašto je Soraji zabranjen ulazak u Srbiju, ali tamošnji mediji tvrde da su razlog sumnjive veze nje i ostalih djevojaka s kriminalnim miljeom., prenosi večernji list