Nives Celzijus sjetila se vrućih scena s bivšim suprugom Dinom Drpićem: ‘Bilo je to jako prljavo’

Nives Celzijus sjetila se vrućih scena s bivšim suprugom Dinom Drpićem: ‘Bilo je to jako prljavo’

Nives Celzijus(40) podijelila je na Instagramu članak britanskih tabloida koji je pisao o njezinoj burnoj vezi s bivšim suprugom Dinom Drpićem (41). 

Sport Bible prenio je njezinu ispovijest o seksu s Dinom nasred Maksimirskog terena 2009. godine.

– Dino je zatražio da se svjetla upale i onda je ispunio svoj san o se*su na centru nogometnog terena. Bilo je to jako prljavo – govorila je Celzijus, a tvrdi britanski medij.

– Celzijus je bivši model Playboya, a u Hrvatskoj je poznata kao pjevačica i glumica. Nakon glasa o onome što se dogodilo, brzo je stigla reakcija kluba u Zagrebu – napisali su britanski novinari.

Nives je o tim intimnim trenucima progovorila deset godina kasnije, a otkrila je i da je to bila posebna večer za njih dvoje.

– To je više bilo nekakvo romantično druženje. Naime, tu me večer suprug zaprosio – otkrila je Nives, a potom i demantirala da su nasred nogometnog terena imali spolni odnos.

Inače, Nives i Dino razveli su se 2014. godine, a zajedno imaju kćer Tašu i sina Leonea. Celzijus nakon razvoda nije otkrivala nove muškarce u svom životu. U nekoliko je navrata izjavila kako je njezin ljubavni život u mirovanju te da joj se na tom planu ne događa ništa zanimljivo, iako ju muški obožavatelji svakodnevno obasipaju komplimentima., prenose 24sata