Nives u tijesnom odijelu pokazala nikad bujniji dekolte pa svima zadala zadatak koji je nemoguć!

Nives u tijesnom odijelu pokazala nikad bujniji dekolte pa svima zadala zadatak koji je nemoguć!

Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira u bijelom odijelu, a u kojem je istaknula nikad bujniji dekolte.

Nives Celzijus na svojem profilu na Instagramu niže fotografije pune seksepila, a na posljednjima koje je objavila potrudila se nikad bujniji dekolte staviti u prvi plan.

“U oči me gledaj!!!” napisala je zgodna Nives uz fotografiju na kojoj pozira u bijelom odijelu s prslukom.

FOTO: NIVES CELZIJUS / INSTAGRAM

Nives je ovih dana pokazala svoje manekenske vještine na jednoj humanitarnoj reviji u Zagrebu, a pred okupljenima je prošetala u zanosnoj crvenoj haljini do poda, koja je istaknula njezine ženstvene obline na koje smo navikli, a gledatelji su teško mogli odoljeti zavodljivom pogledu, pa je kameri i publici poslala i nekoliko poljubaca.

Svojim izdanjem na modnoj pisti pohvalila se i na svojem Instagramu, a posebno je nasmijala pratitelje jednim opisom na videozapisu.

Dok hoda u pozadini, Nives je prokomentirala kako joj grudi smetaju da obavi osnovne funkcije.

”Ja sam upravo sad skužila da od cicka ne mogu normalno spustit ruke! Žene, imate li i vi taj problem?” napisala je uz emoji majmuna koji skriva oči.

Na njezine bujne grudi svi su navikli, a svaka fotografija na kojoj ih istakne dobije i više tisuća lajkova.

Njezinoj prirodnoj ljepoti mnogi se ne mogu nadiviti, a brojne žene pozavidjele bi joj na liniji i bujnim atributima., piše dnevnik.hr