Šuput se pohvalila luksuznim smještajem kojim ju je iznenadio njen Nenad, pogledajte raskoš u kojoj borave u Dubaiju!

Šuput se pohvalila luksuznim smještajem kojim ju je iznenadio njen Nenad, pogledajte raskoš u kojoj borave u Dubaiju!

Maja Šuput se na društvenim mrežama pohvalila lijepim iznenađenjem koje joj je priredio suprug Nenad Tatarinov u Dubaiju.

Maja Šuput stigla je na odmor u Dubaigdje joj društvo prave  sin Bloom i suprug Nenad Tatarinov koji joj je pripremio iznenađenje kojem se nikako nije nadala, a pohvalila se i svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Maja je u pričama na Instagramu otkrila kako im je Nenad rezervirao luksuzni apartman u hotelu u kojem su odsjeli, a ona od šoka nije mogla doći k sebi .

“Ono kad te muž iznenadi”, napisala je Maja uz video u kojem nije krila uzbuđenje: “Što?! Woooow! Jel ovo neka zaj********? Nenad, wow!”

FOTO: MAJA ŠUPUT / INSTAGRAM

Maja je na Instagramu  i kako je izgledalo njihovo putovanje čija je glavna zvijezda, naravno bio maleni Bloom. 

U prvoj priči prikazala je Blooma kako veselo trči po aerodromu pa napisala: “Bloom preuzbuđen jer ide na GO”, zatim je u drugoj priči pokazala kako je otrčao u drugom smjeru i prošao ispod trake za zabranu pa dodala: “Nas će uhapsit”.

Pokazala je i kako izgleda njihova večera u avionu pa poručila: “Izgleda kao da samo jedemo i pijemo na letovima”.

“Majo, blistaš”, “Jao, blago vam se! Dubai je prekrasan”, “Vi baš znate uživati”, “Tko zna, zna”, “Maleni je centar”, napisali su joj u komentarima…., piše dnevnik.hr