Procurile su fotografije Vlatke Pokos iz 1990. godine, jedan detalj na njoj iz tog perioda nemoguće je ne primijetiti!

Procurile su fotografije Vlatke Pokos iz 1990. godine, jedan detalj na njoj iz tog perioda nemoguće je ne primijetiti!

Vlatka Pokos proslavila se svojom voditeljskom, ali i pjevačkom karijerom te je također javnosti poznata i po ovogodišnjem sudjelovanju u popularnoj emisiji “Ples sa zvijezdama” .

Pjevačica i bivša voditeljica Vlatka Pokos nekada je pozirala na naslovnicama “Tjednika”, a upravo jedna od slavnih naslovnica iz 1990. godine pojavila se na društvenim mrežama. 

Tada je Vlatka pozirala u zagrljaju glazbenika Jasenka Houre, jednog od najboljih gitarista i pjevača hrvatskog sastava “Prljavo kazalište”.

FOTO: ESTRADNI MUZIČKI VREMEPLOV/INSTAGRAM

Vlatka je pozirala u crvenoj haljinici, a nismo mogli ne zamijetiti ni bujnu smeđu kosu. 

U usporedbi sa starim fotografijama, usudili bismo se reći kako Vlatka i danas izgleda besprijekorno dobro, te se može pohvaliti svojom fantastičnom linijom u 52. godini. 

Inače, bivša voditeljica se prezivala Vuković, ali se na promjenu prezimena odlučila sa svojih 14 godina. Naime, prezime je preuzela od svoje bake koja se brinula cijeli život o njoj.

Svoju pjevačku karijeru započela je 1989. godine kao članica grupe “Srebrna krila” s kojom je punih pet godina nastupala diljem Hrvatske, ali i Europe. Proslavila se s pjesmom “Na modrom nebu iznad Zagreba”. 

Nakon toga, odlučila je da želi pokušati sama i izbacila je vlastite pjesme “Metak”, “Ne tražim ništa” i “Potroši sve”., piše dnevnik.hr