Vlatka Pokos o Peci: Nikad nije izgledao kao vjeran tip, s 19 godina je pokušavao šarmirati i mene…

Vlatka Pokos o Peci: Nikad nije izgledao kao vjeran tip, s 19 godina je pokušavao šarmirati i mene…

Pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos u posljednje vrijeme redovno komentira aktualna društveno-politička događanja, a sada je za Storyjev portal napisala kolumnu u kojoj tematizira preljub splitskog pjevača Marka Pecotića Pece, koji je ostavio suprugu Irenu zbog bliske suradnice Silvije Dvornik.

“Pomalo je zabrinjavajuće, a istodobno komično i tužno, što se hrvatski mediji i javnost posljednjih tjedan dana intenzivno bave ljubavnom aferom i razvodom jednog poluanonimnog pjevača koji je stekao određenu lokalnu slavu i ne sluteći da će mu njegova preljubnička prpošnost priskrbiti mnogo veću”, počinje Vlatka svoj tekst, u kojemu otkriva da Pecu zna dugi niz godina.

Upoznala ga je, tvrdi, kada je Peco imao svega 19 godina, kada je sudjelovao u izboru za Mistera u emisiji koju je ona vodila. “Već u toj nježnoj dobi pokazivao je karakteristike dalmatinskoga galeba, pokušavajući šarmirati i moju malenkost jamicama na obrazima”, otkriva Vlatka, dodajući da ga je i kasnije susretala, a nikad joj nije izgledao kao neki “vjeran i pouzdan tip”.

No, ističe pjevačica, usprkos tome, ne želi moralizirati Peci jer ni “sama nema besprijekornu povijest u tom pogledu”, a i svjesna je da ljudi griješe.

“Čvrsto vjerujem da svatko ima pravo na svoj život i svoje pogreške te da se to nikoga ne tiče! Ne pada mi na pamet ovdje moralizirati niti se zgroziti jer ni sama nemam besprijekornu povijest u tom pogledu te postoji barem jedna situacija zbog koje sam požalila, a to je vlastiti preljub”, piše Vlatka, koja zaključuju tekst željom da akteri ove ljubavne drame što bezbolnije prođu kroz sve što ih je snašlo.

“Ne mogu ni zamisliti kako izgleda život sudionika ove ljubavne i obiteljske drame u malenom i patrijarhalnom Splitu; meni su se cijela Hrvatska i regija činile kao maleno, zlonamjerno selo. Stoga im želim puno snage i razuma u ovoj situaciji. Sve prolazi, čak i dobre stvari”, zaključila je pjevačica., prenosi direktno.hr