Heidi Klum za ovu golu fotku posebno se potrudila: Grudi je maštovito prekrila, a snašla se i za donji dio tijela!

Heidi Klum za ovu golu fotku posebno se potrudila: Grudi je maštovito prekrila, a snašla se i za donji dio tijela!

Heidi Klum uoči Noći vještica pokazala je pripreme za zabavu pa pozirala potpuno gola, a fanovi jedva čekaju vidjeti njezin kostim.

Tradicija jednog od najpoznatijih svjetskih modela, Heidi Klum, je da svake godine za Halloween obuče kostim u kojem je potpuno neprepoznatljiva, ali je pandemija koronavirusa zaustavila ovu ideju na dvije godine.

Ove godine Heidi će opet prisustvovati najvećem partiju Amerikanaca u godini, a kako teku pripreme, podijelila je na svojem profilu na Instagramu.

Heidi nije otkrila što će biti, ali je zato objavila fotografiju svojeg golog tijela kako bi pokazala da je bila na samotamnjenju, a svoje intimne dijelove nije se trudila sakriti.

Jednu dojku sakrila je rukom, dok je drugu ”sakrio” bljesak od kupaonskog svjetla, a međunožje je prekrila prstima nakon što je pomaknula tanku trakicu koja je označavala razliku koju je dobila tamnjenjem.

”Pripreme za Halloween!” napisala je u opisu fotografije, a njezini obožavatelji ne mogu dočekati vidjeti u što će se pretvoriti ove godine., piše dnevnik.hr

FOTO: HEIDI KLUM/INSTAGRAM