Martina Dalić je poslovna žena godine

Martina Dalić je poslovna žena godine

Nagradu za poslovnu ženu godine, na konferenciji koju je organizirao časopis Glorija osvojila je predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić.

– Lijepo je vidjeti da se rezultati oko koji se puno trudimo vide i prepoznaju. Htjela bih reći da je Podravka kompanija koju svi poznajete, ali i žena iz Podravine, što nije prva asocijacija s obzirom na prisutnost brenda na tržištu. Uspjeh Podravke je sazdan na radu jedne žene, profesorice Zlate Bartl koja je izumila začin Vegetu. U grupi Podravka radi 6300 ljudi, a 52 posto su žene, a u samoj Podravci d.d. 47 posto zaposlenika čine žene. Ja sam prva žena na čelu Podravke, u ovom trenutku tu je Ljiljana Šapina kao članica Uprave”, rekla je i dodala da je trebalo 75 godina da dvije žene budu članice Uprave- rekla je Martina Dalić.

Tema današnje poslovne konferencije magazina Gloria pod nazivom Gloria Business Talks bila je empatija. Niz zanimljivih izlaganja i predavanja na temu “Snaga je u empatiji – leadership novog doba“,a uz to proglašene su pobjednice u raznim kategorijama, sve od redom radi se o ženama koje su bili iznimno uspješne u poljima gospodarstva i poslovnog svijet u kojem rade.