‘KOME SE NE SVIĐA, DOVIĐENJA’: Martina Tomčić o komentarima na njene obrađene fotografije

‘KOME SE NE SVIĐA, DOVIĐENJA’: Martina Tomčić o komentarima na njene obrađene fotografije

Operna pjevačica i članica žirija ‘Supertalenta’ Martina Tomčić Moskaljov nerijetko se pohvali ekstravagantnim odjevnim kombinacijama u kojima blista u showu ‘Supertalent’.

Pratitelji je svake nedjelje obasipaju komplimentima, no Martina nije prisvojila zasluge za svoje spektakularne izglede – jer su modne kreacije u kojima zablista djelo Marka Grubnića, njezina prijatelja i stilista, a sada je otkrila da je osim za outfit Marko zaslužan i za uređivanje njezinih fotografija koje objavljuje na Instagramu., piše story.hr

FOTO: MARTINA TOMČIĆ MOSKALJOV

U nedavnom intervjuu za Story dotaknula se utjecaja društvenih mreža i retuširanih fotografija, a otkrila je i koje je njeno mišljenje o plastičnim operacijama.

Kad već spominjete društvene mreže, jeste li i vi njihova žrtva?

Ne bih rekla. Istina, pogledam TikTok jer ga moja kći  prati, dok je moj profil na Facebooku zatvoren. Pomaže mi zaviriti u prozorčić prijateljskih profila, upravo zato što je tempo takav i ne stignem se družiti sa svima. Imam prijatelje po cijelom svijetu. Događalo se da odradim opernu produkciju, s ekipom se intenzivno družim nekoliko mjeseci, a poslije se ne bismo više vidjeli. Neki dan mi se javio kolega s kojim sam devedeset i neke pjevala u operi u Grazu. Baš smo se lijepo dopisivali. I to je prednost društvenih mreža, ne možemo živjeti u prošlosti, pisati pisma i pečatiti ih s voskom. Ali ja određujem pravila.

FOTO: MARTINA TOMČIĆ MOSKALJOV

Na društvenim mrežama ima komentara na neke vaše retuširane fotografije.

Tako je, objavljujem retuširane fotke, kao i hrpu neobrađenih. I vi i ja smo privatno nenašminkane, imamo prilično ležeran lifestyle. Ali ako idemo na nekakav svečani prijam, dotjerat ćemo se. Tako iskazujemo poštovanje. Kad dolazim na televiziju, nisam ona privatna Martina nego sam u ulozi članice žirija. Upravo ta uloga ima svoje karakteristike, ondje je cijeli tim koji se brine o meni. Kao i u kazalištu, oni me pretvaraju u razne likove. Moj profil na Instagramu nešto je što ulazi u tuđe domove i želja mi je da ima određenu estetiku iz poštovanja prema svim ljudima. Apsolutno me veseli kad me Marko Grubnić malo obradi!

Više pročitajte na STORY.HR

FOTO: MARTINA TOMČIĆ MOSKALJOV