Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović te kako se nosi s cijelom situacijom…

Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović te kako se nosi s cijelom situacijom…

Petar Grašo otkrio je planove za veliki koncert u beogradskoj Štark areni, a potom progovorio o bivšoj supruzi Danijeli Martinović.

U intervjuu za nova.rs nije želio otkriti kojom će pjesmom otvoriti koncert, ali priznao je da će s njim nekoliko pjesama odsvirati i Tonči Huljić, poslovni suradnik i član obitelji.

O svom rodbinskom odnosu osvrnuli su se i u emisiji ” Ami G” na srpskoj televiziji pa nasmijali gledatelje. Voditelja je zanimalo je li teško kada ti netko tko ti je dugogodišnji prijatelj i suradnik odjednom postane i rodbina, na što je Grašo u šali odgovorio: “Meni je on svakako težak, pa je onda lakše da mi je rodbina, nego da mi je težak bezveze.”

Grašo je objasnio i kako su njih dvojica oduvijek bili poput proširene obitelji, pa je zaključio: “Mogao je i gore proći, a ja nisam mogao gore proći.”

Hanom Huljić Grašo je brzo stao pred oltar, a s njegovom bivšom partnericom Danijelom Martinović nije bila takva situacija. Grašo je otkrio smetaju li mu te usporedbe.

”Ja ne čitam medijske natpise i ne čitam komentare, ne komentiram ništa. Bitno je samo da je čovjek sam sa sobom i načisto.”

Grašo je nedavno priznao i da rijetko viđa svoju kćerkicu Albu zbog posla, a nakon toga je naišao na brojne osude javnosti., prenosi dnevnik.hr