Najmlađi član žirija MasterChefa pokazao je svoju suprugu, čije fotografije rijetko objavljuje, a ljubav je iskazao i jednom sitnicom u objavi!

Najmlađi član žirija MasterChefa pokazao je svoju suprugu, čije fotografije rijetko objavljuje, a ljubav je iskazao i jednom sitnicom u objavi!

Najmlađi član žirija MasterChefaStjepan Vukadin, voli se koristiti društvenim mrežama, a na svojem profilu na Instagramu, osim sjajnih jela koje priprema, voli podijeliti i svoju obitelj, najčešće svog sinčića Gabriela.

Ovog puta Vukadin je u priči na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj zagrljen pozira sa svojom suprugom Katarinom. Crno-bijeloj fotografiji dodao je i tri crvena srca, a pogledati je možete u našoj galeriji.

FOTO: INSTAGRAM

Stjepan i Katarina vjenčali su se u studenom 2019. godine, a za godinu dana njihovu je ljubav upotpunio i sinčić Gabriel. Gabriela često objavljuje na svom Instagramu, a njegovi pratitelji oduševljeni su koliko maleni liči na svog tatu, pogotovo kada pozira u MasterChef pregači,što je nedavno učinio .

”Moj MasterChef”, napisao je Vukadin u opis fotografija, a pratitelji jednostavno nisu mogli preskočiti ovako slatku objavu, pa su komentirali:

“Mali slatki kuhar”, “Mali Chef”, “Lip ti je mali”, “Preslatko maleno”, “Bome i je, ako bude išao tatinim stopama”, “Slatkiš mali”, ”Ja nešto slađe odavno nisam vidjela”.

FOTO: INSTAGRAM

Stjepan je odrastao u obitelji s puno braće i sestara, a posebne uspomene veže uz majku, koja mu je, kako kaže, pripremala najbolju zeljanicu, te uz strica, uz kojeg je pripremao ribu na gradelama.

Velika ljubav su mu riblji specijaliteti, ali u njegovu srcu svoje mjesto našao je i motocikl, kojim se voli provozati u slobodno vrijeme., piše dnevnik.hr