Živjeli su zajedno i planirali vjenčanje, ali tužna sudbina prekinula je veliku ljubav i snove: “Princezo moja jedina, lijepo mi pajki”

Živjeli su zajedno i planirali vjenčanje, ali tužna sudbina prekinula je veliku ljubav i snove: “Princezo moja jedina, lijepo mi pajki”

Ljubavna priča Andrijane Budimir i Toše Proeskog doživjela je najtužniji kraj 16. listopada 2007. godine nakon što je izgubio život u tragičnoj prometnoj nesreći.

Bivša rukometašica Andrijana Budimir ostala je zapamćena kao djevojka tragično preminulog i nikada prežaljenog pjevača Toše Proeskog s kojom je planirao vjenčanje te proširenje obitelji, no tužna sudbina poremetila je njihovu ljubavnu priču., piše dnevnik.hr

Nažalost, njihova sreća naglo je prekinuta 16. listopada 2007. godine kada je Toše stradao u prometnoj nesreći, a posljednju je poruku prije smrti poslao upravo Andrijani.

“Princezo moja jedina, lijepo mi pajki, pa ću te čuvati u snu. Sve ima smisla otkad si ponovo u mom životu. Volim te”, glasila je pjevačeva poruka koja danas tjera suze na oči.

Andrijana i Toše vezu su obnavljali nekoliko puta. Prvi put su prohodali 2001. godine i bili zajedno do 2004. godine, nakon čega su se pomirili tek 2007. godine, kada su počeli zajedno živjeti.

Unatoč tome, Andrijana je nakon Tošine smrti na sudu morala dokazivati da je bila s njime u vezi, a kao dokaz je priložila 200 SMS poruka koje su izmijenili preko mobilnih telefona.

Nakon toga odlučila se povući iz javnosti i prvenstveno posvetiti sportskoj karijeri. Osnovala je školu rukometa te je 2019. godine postala prva izbornica u povijesti rukometne reprezentacije Sjeverne Makedonije, a danas je trenerica muškog rukometnog kluba Skopje.

Sreću u ljubavi ponovno je pronašla s ugostiteljem iz Skopja Johanom Budimirom, s kojim je 2014. godine dobila i sina Maksima. Danas je uspješna trenerica koja radi s djecom i mladima te je pokrenula privatnu školu rukometa.