Četiri 19-godišnjaka iz škode stradala u teškoj prometnoj nesreći

Četiri 19-godišnjaka iz škode stradala u teškoj prometnoj nesreći

Četiri 19-godišnjaka iz škode fabije stradala su u teškoj prometnoj nesreći koju je izazvao 19-godišnji vozač tog automobila.

Kako je u subotu otkrila policija, nesreća se dogodila jučer (petak) oko 13.30 sati u Vrbovcu.

“Mladić (19) upravljao je škodom zagrebačkih oznaka, a kretao se Bjelovarskom ulicom kroz Vrbovec u smjeru zapada. Skretao je lijevo u Gradečku ulicu, a nije propustio renault megane iz suprotnog smjera.

Tom prilikom na prednju desnu stranu škode naletio je renault kojim je upravljao 72-godišnjak. Uslijed udarca, renault je odbačen u južni putni jarak gdje se i zaustavio. Škoda se zaustavila na zelenoj površini prednjim dijelom okrenuta u smjeru istoka.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 19-godišnji vozač škode kojem je liječnička pomoć pružena u KB-u Dubrava. Lakše je ozlijeđen 72-godišnji vozač renaulta te troje 19-godišnjih putnika iz škode, kojima je također liječnička pomoć pružena u zagrebačkoj Dubravi.

Zbog izazivanja prometne nesreće 19-godišnjem vozaču je zbog počinjenog prekršaja izdan obavezni prekršajni nalog”, naveli su danas iz Policijske uprave.

Mladi vozač škode, naime, neće kazneno odgovarati jer, osim njega, nitko drugi u toj nesreći nije teže ozlijeđen., doznaje danica.hr