Vesna Balenović napala Grmoju: Mesija s Neretve želi se obrstiti, bolje bi mu bilo da je ovo napravio…

Vesna Balenović napala Grmoju: Mesija s Neretve želi se obrstiti, bolje bi mu bilo da je ovo napravio…

Poznata zviždačica Vesna Balenović, koja je godinama upozoravala na malverzacije u INA-i, posvetila je na svojem Facebook profilu status saborskom zastupniku Mosta Nikoli Grmoji, kojega je optužila da želi profitirati na pljački INA-e. Njezinu objavu prenosimo u potpunosti.

“Mesija s Neretve! Najveći živući borac protiv korupcije za INA-u u Hrvatskoj prometnuo se jučer rođeni i izbrifirani član stranke Most Nikola Grmoja! Iz njegovih traljavih nastupa iščitavam samo želju i volju da u maniri ‘blitzkreiga’ dođe za 15 dana na vlast i da on i njegova stranka obrste u INA-i i Hrvatskoj još mrvu ovoga jada koji je ostao!

Pojma on pojma nema tko je Vesna Balenović iz INA-e, iako smo se mnogo puta sreli i razgovarali još od prvih dana kada su tek ušli u Sabor! Uzeli su mi dokumente o INA-i, kao i svi u ovih 20 godina! Nikola Grmoja, Miro Bulj, ministri iz Mosta Slaven Dobrović Tomislav Panenić! Svi sve jako dobro znaju o meni! Lijepo su se naoružali i istrgovali, kao i sve stranke do sada! Dobiti dragulj nije mala stvar! Prodati dobru robu je dobra trgovina!? Mesija s Neretve pojma o pojmu nema o štrajkovima za Sisačku Rafineriju 2003.-2015. jer je ‘bija mali!’! Sada je ‘naresa’ i postao je velik i poželio je biti premijer ili ministar energetike, kao i njihova dva stranačka zgubidana Slaven Dobrović i Tomislav Panenić, koji su mi mogli omogućiti povratak u INA-u s priznanjem Vlade i DORH-a iz 2011., a nisu! Govorila sam im i o Rafineriji Sisak, smijali su se! Za ništa ih briga nije bilo!

Sada su izmislili neko nebitno i totalno nemoćno Antikorupcijsko vijeće, za koje primaju još po 5000 kuna za ništa i tako pored plaće od 20.000 kuna imaju još i taj privjesak za kreiranje javnog mijenja u željenom smjeru! Koriste totalno raštimani i posvađani HDZ i jad i neviđeni strah i demoraliziranost naroda, strah od posljedica korone, strašnih potresa, skupoće, otkaza, sluđene djece, nadolazeće neizvjesne zime, siromaštva, bijega, straha od rata… Može li niže?

Zovu i lopinu Dragana Kovačevića iz lopovske stranke HNS za svjedoka! Niže ne može! Inače, ljudi javno govore da su jako bliski i stvoreni u inkubatoru barba Luke BebićaStipe Mesića, Milanovića, bogataša Roglića, bliski Crkvi i svašta nešto mutno oko njih! Eto tako ‘govore’!

Okitili su se sa šest nebitnih udruga za borbu protiv korupcije, kako Mesija s Neretve kaže, onako ‘neutralnih’! Moju udrugu Zviždač, koja je utemeljena 2008. i ima sama neviđene uspjehe u toj borbi protiv korupcije, student Grmoja nikada nije ni vidio ni kontaktirao jer je bija mali! Našli su tako nekoliko korumpiranih udruga koje će sada procijeniti sve o INA-i! Super! Udruge plus Grmoja! Odlično!

Lopove iz 2003., Slavka Linića i Tomislava Dragičevića, koji su poklonili INA-u MOL-u, zamračili 240 milijardi kuna i uništili komletnu rafineriju Sisak, nemojte dirati nikako i nikada! Jer mezimac Stipe Mesića, lopov i prevarant, Savkin zet, Tomislav Dragičević, mora ostati ‘netaknut’ kao curica jer za odlazak iz upropaštene INA-e 2009. dobio je samo mršavih 10 milijuna kuna, a za ‘klanje’ Vesne Balenović i 60 dana zatvora te za uništenu Rafineriju Sisak od Stipe Mesića dobio je nagradu za ‘dobro poslovanje’!

Hajmo, Nikola Grmoja, laži ljudima, možeš komotno, sada je dobro vrijeme za jedrenje! Vjetar ti ide u leđa. Građani nikada nisu bili jadniji i bjedniji! Evo sličica da vidiš bar jedan od mojih 50 štrajkova za INA-u iz prenapaćenog Siska! Nije samo Plenković kriv. Počni, Grmoja, od početka pa ćeš saznati pravu istinu, ako te uopće interesira, ali čisto sumnjam! Samo vlast! Ne vjerujem Mostu ništa, imali su dva ministra, Tomislava Panenića i Slavena Dobrovića, u čijem je resoru bila INA, i učinili nisu ništa! Dosta je bilo komedije! Sada se prestanite više sramotiti! Bilo bi mudrije da ste vratili mene u INA-u kad ste mogli, a niste željeli! Reda bi bilo itekakvog!” napisala je Balenović na Facebooku., prenosi direktno.hr