Lopovi šeprtlje: iz kuće ukrali 300.000 kuna pa novac izgubili na oranici…

Lopovi šeprtlje: iz kuće ukrali 300.000 kuna pa novac izgubili na oranici…

Policija je uhitila dvojicu mladića iz Međimurja koje se tereti da su iz obiteljske kuće u Klenovniku kod Ivanca ukrali više stotina tisuća kuna., doznaje danica.hr

Nespretni lopovi pronađeni su vrlo brzo nakon krađe koju su izveli u utorak prijepodne. Dvije osobe starosti 28 i 26 godina iz Kuršanca iskoristili su odsutnost ukućana i na vanjskom djelu prozora pronašli ključ obiteljske kuće.

“Ušli su u kuću, iz koje su otuđili novac u iznosu od više stotina tisuća kuna, vlasništvo žene starosti 36 godina. Brzim postupanjem i poduzetim policijskim radnjama policijski službenici su istog dana u večernjim satima pronašli osumnjičene i dio otuđenog novca.

Tijekom očevida u kući i pregledom šireg mjesta događaja, na oranici je pronađen dio otuđenog novca od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za kazneno djelo krađe”, otkrili su u četvrtak iz varaždinske Policijske uprave. Navodno su iz kuće ukrali više od 300.000 kuna.