DONOSIMO NOVI TRAILER ZA ‘ŠESTI AUTOBUS!’ Evo zašto ga svi jedva čekaju pogledati…

DONOSIMO NOVI TRAILER ZA ‘ŠESTI AUTOBUS!’ Evo zašto ga svi jedva čekaju pogledati…

O novom filmu Eduarda Galića “Šesti autobus” sve su činjenice manje, više poznate. Film kojim je otvoren ovogodišnji festival u Puli u kojoj je visoko ocijenjen, bavi se ratnom tematikom. Konkretno, ratnim Vukovarom i šestim autobusom koji je, navodno, krenuo prema stratištu Ovčari, a o kojem se od tada ništa ne zna i koji se pretvorio u svojevrstan misterij.

Da su redatelj Eduard i njegov sin producent Dominik Galić odradili dobar posao, posvjedočili su brojni vukovarski branitelji koji su imali priliku pogledati “Šesti autobus”, a o njegovoj kvaliteti govore i traileri koji su se do sada mogli pogledati.

Novi trailer podigao interes

Donosimo vam najnoviji trailer koji je po braniteljskim grupama interes za ovaj film podigao na još višu razinu, a pogledati se može već u studenom kada će početi prikazivanje u kinima. 

Hrvatski branitelji koji su branili Vukovar, a koji su već uspjeli pogledati “Šesti autobus”, kažu kako su konačno dobili film o Domovinskom ratu “kojeg se ne srame”:

“Nas nekoliko vukovarskih branitelja imalo je tu čast biti sa glumcima i satima razgovarati o bitci za Vukovar. Sjajni glumci i ljudi. Također, vođeni su na vojno vježbalište kako bi pucali, kako bi uronili u temu što je više moguće. Film sadrži kombinaciju tenkova, aviona, pješaka… Nije bilo lako, ali Galići su napravili sjajan posao”, kaže vukovarski branitelj Damir Markuš., piše dnevno.hr