Brazilke unajmile apartmane u Šibeniku pa u njima nudile seks, objavile su i detaljan cjenik

Brazilke unajmile apartmane u Šibeniku pa u njima nudile seks, objavile su i detaljan cjenik

Apartmani u Šibeniku postali su privatni bordeli prostitutkama iz Brazila. Apartmane su iznajmljivale bez znanja vlasnika što se u njima događa, a svoje usluge reklamirale uz cjenik na stranici Euro Girls Escort.

Tri su uz optužne prijedloge protjerane iz Šibenika i Hrvatske. Kako javlja portal Šibenik In, prijavio ih je vlasnik apartmana kojemu se gošća učinila sumnjivom.

Uspio je pronaći njene fotografije na stranicama preko kojih je, uz navedene cijene od 200-300 eura po satu, reklamirala svoje usluge. Isto tako na stranici je bilo i detaljno navedeno koje su sve dodatne usluge uključene u cijenu, ali i što se ekstra plaća.

Sve je prijavio policiji. Iz policije kažu da iz svega proizlazi da nema organizirane prostitucije, u smislu da određena osoba u sklopu trgovine ljudima prisiljava pojedine osobe na prostituciju ili radi zarade vrbuje pojedine osobe da se za nju bave prostitucijom

Protiv tri su ženske osobe podneseni su optužni prijedlozi, a one su dobile rok od sedam dana da napuste Hrvatsku, rekao je glasnogovornik PU Šibensko-kninske Šime Pavić.