Ovo je nokautirani HDZ-ov ravnatelj. Pijan je uhvatio jednu ženu za stražnjicu…

Ovo je nokautirani HDZ-ov ravnatelj. Pijan je uhvatio jednu ženu za stražnjicu…

Društvenim mrežama širi se fotografija nokautiranog HDZ-ova dužnosnika Antuna Vujića kako razbijenog nosa, u krvi, leži na podu.

Ravnatelj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju te potpredsjednik gradskog HDZ-a u Slatini Antun Vujić stradao je protekli vikend na međunarodnom sajmu Viroexpo u Virovitici.

Vujić je, kako se doznaje, u alkoholiziranom stanju uhvatio za stražnjicu suprugu Damira Švarbića, domara sajamskih prostora, te ga je on udario šakom i srušio na pod. Vujić je pao kao pokošen te 5-6 minuta nije mogao doći k sebi.

Prijatelj ga je autom odvezao na hitnu, potom u Slatinu gdje živi. Liječnicima je rekao kako je ozljeda nastala od pada, ali nisu mu povjerovali pa su o svemu obavijestili policiju koja provodi istragu.

Vujić tvrdi kako nema pojma tko ga je udario ni zašto, a vadi se kako se sve dogodilo izvan radnog vremena i izvan prostora virovitičkog sajma. No, fotografija ga demantira – sve se doista dogodilo na prostoru sajma Viroexpo., piše danica.hr