Nakon poraza od Dinama, Chelsea otpustio trenera Thomasa Tuchela…

Nakon poraza od Dinama, Chelsea otpustio trenera Thomasa Tuchela…

Chelsea je otpustio trenera Thomasa Tuchela.

Nakon jučerašnjeg poraza od Dinama, Chelsea je odlučio otpustiti trenera Thomasa Tuchela, objavili su na stranici kluba.

“Izražavamo zahvalnost Tuchelu i njegovom stožeru na svim njihovim naporima za vrijeme provedeno u klubu. Ostat će upisan u povijest Chelseaja nakon osvajanja Lige prvaka, Superkupa i Svjetskog klupskog prvenstva. Nova vlasnička struktura kluba je tu 100 dana i novi vlasnici vjeruju da je pravo vrijeme za ovu tranziciju”, objavio je Chelsea.

Iz kluba su dodali da će ubrzo imenovati novog trenera te da se dotad neće više oglašavati.

Poraz od Dinama

Podsjetimo, zagrebački Dinamo na svom je terenu u utakmici 1. kola skupine E nogometne Lige prvaka pobijedio Chelsea iz Londona.

Bio je ovo prvi susret Modrih s klubom sa Stamford Bridgea. Strijelac jedinog gola bio je Mislav Oršić u 13. minuti. Bio je to ujedno i prvi pogodak u ovosezonskom izdanju Lige prvaka.

Dvoboj Dinama i Chelsea na otvaranju Lige prvaka odigran je u sjajnoj atmosferi pred više od 20.000 gledatelja na stadionu Maksimir. Osmo Dinamovo izdanje u Ligi prvaka nije moglo početi bolje. Na stadionu Maksimir je pao bivši europski i engleski prvak i velikan Chelsea.

Dinamo će u 2. kolu za osam dana gostovati kod Milana dok će Chelsea ugostiti RB Salzburg…., prenosi N1