Kakav utorak za hrvatski sport, tri velike utakmice u samo dva sata, evo gdje ih možete gledati…

Kakav utorak za hrvatski sport, tri velike utakmice u samo dva sata, evo gdje ih možete gledati…

Modri protiv Chelseaja, a košarkaška i vaterpolska reprezentacija igraju na velikom natjecanju, pišu Sportske novosti.

Dinamo – Chelsea

Nogometaši Dinama u utorak otvaraju natjecanje po skupinama Lige prvaka, a na Maksimir stiže engleski velikan Chelsea! Stadion je rasprodan, Zagreb trese euforija, a spektakl kreće u 18.45. Utakmicu Dinamo – Chelsea moći ćete pratiti na programu Arena Sport 1.

Hrvatska – Gruzija

Hrvatski vaterpolisti ostaju u udarnom, zadnjem večernjem terminu rasporeda utakmica četvrtfinala EP-a u Splitu.

Drugim riječima, Barakude će sutra (utorak) u bazen Spaladiuma ponovo od 20.30 sati. U načelu, u odnosu na predviđeni raspored zamijenile su se samo reprezentacije Italije i Hrvatske.

Mađarska će dakle igrati protiv Crne Gore od 15.00 sati, Talijani će pokušati do polufinala od 16.30 sati, Španjolska – Grčka će igrati četvrtfinale od 19.00 sati, a Spaladium Arena će “gorjeti” u utorak od 20.30 sati. Utakmicu Hrvatske i Gruzije moći ćete pratiti na HRT2 programu.

Hrvatska – Italija

U utorak nastupaju i hrvatski košarkaši. Izabranike Damira Mulaomerovića na Eurobasketu u četvrtom kolu skupine C čekaju Talijani. Ovaj susret na rasporedu je u 21.00, a možete ga pratiti na Sport Klub 1 ili HRT2 programu na kojem će se uključiti u prijenos nakon završetka vaterpola, pišu Sportske novosti.