Dvojica ovisnika o kocki ubili zaštitara: ‘Glavom je udario u stepenicu, scene su bile strašne‘

Dvojica ovisnika o kocki ubili zaštitara: ‘Glavom je udario u stepenicu, scene su bile strašne‘

‘Jednog je izvukao van pred ulaz, a drugi se opirući izvlačenju udario je zaštitara nečim po glavi‘, kažu svjedoci

Nepoznati počinitelji nasmrt su u subotu rano ujutro pretukli zaštitara u poslovnici igara na sreću na Trnju i pobjegli, izvijestila je policija.

Zločin se dogodio oko 5 sati na području Trnja u Lastovskoj ulici, u prostoru poslovnice igara na sreću. Liječnička pomoć zaštitaru pružena je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je preminuo.

Kako doznajemo, dvojica počinitelja za kojima policija od zore intenzivno traga provela je veći dio noći s petka na subotu u automat klubu u Lastovskoj ulici u sklopu tržnice Savica. Pasionirani ovisnici o kocki, navodno s područja Ferenščice, u taj klub svraćaju često te su se igrajući zaigrali. Uslijedio je veći gubitak novca na kocki zbog čega su počeli negodovati, a ubrzo su počeli praviti nered u prostoru kluba.

Zaštitar H.M. (35) odmah je intervenirao i pokušao smiriti situaciju, a kako su dvojica gostiju ustrajala u divljanju, pokušao ih je izbaciti van kluba.

– Jednog je izvukao van pred ulaz, a drugi se opirući izvlačenju udario je zaštitara nečim po glavi. On je u padu udario glavom o rub stepenicu uz sam pločnik automotoklub i krv mu je strahovito počela liptjeti uz glave. Strašne su to bile scene. Sve je snimio videonadzor tako da se svi nadamo otkivanju počinitelja ovog sramotnog napada na čovjeka koji noću, umjesto s obitelji i dvoje djece, provodi krvavo radeći za 4500 kuna – kaže za Jutarnji jedan svjedok nemilog događaja.