Petrina: Grmoja je Sekta Lucija, Petrov Samostanska curica, a Bulj Dijagnoza F62.1

Petrina: Grmoja je Sekta Lucija, Petrov Samostanska curica, a Bulj Dijagnoza F62.1

STIPE Petrina, načelnik Primoštena, žestoko je napao Grmoju putem Facebooka. Grmoja posljednjih dana poziva ljude da dođu na prosvjed protiv HDZ-a 10.9. Petrina je Grmoju nazvao “Sekta Lucija”, Petrova Samostanska curica, a Bulja Dijagnoza F62.1.

“Dakle ŠUPAK Nikola Grmoja iz sekte MOST poziva građane na prosvjed ispred središnjice HDZ-a. Naravno pri tom ih i vrijeđa: “Koliko vas je spremno doći?”. Pretpostavljam da bi na tom skupu govorio: Grmoja zvani “Sekta Lucija”, Božo Petrov od milja zvani “Samostanska curica” naravno i neizostavni Miro Bulj zvani “Dijagnoza  F62.1”:

“Spominje se mogućnost organizacije velikog prosvjeda ispred HDZ-a zbog ove neviđene pljačke na kojem bi se tražila ostavka Plenkovićeve Vlade. Koliko vas je spremno doći?”

Petrina kaže da je Grmoja bio ključan da se 2015. ide s HDZ-om

“Međutim taj ŠUPAK Grmoja zaboravlja da je upravo ON 2015. bio PRESUDAN faktor što je MOST 2015. otišao sa HDZ-om. Uz to je rekao: Ako sada HDZ ne dođe na vlast RASPAST ĆE SE (zar to nismo željeli) a to mi (misleći na t.z Metkovsku skupinu unutar MOSTA) nećemo DOZVOLITI .

I Grmoja otišli ste sa HDZ-om. Ne jednom već dva puta”, piše Petrina.

“Danas ubirete plodove vaše “izuzetne pameti”, PONIŽAVANJA i VARANJA hrvatskih građana.
Zato ste jednaki kao i HDZ i GORI. Krivci ste za sve zlo koje se dešava od prosinca 2015. do danas.
Svakome tko razmišlja normalno svjestan je da si ti i MOST jednako ako ne i više krivi kao i HDZ-a”, piše primoštenski načelnik.

“Većina građana već 2015. znala je tko je i što je HDZ međutim Grmoja posebno ti i MOST dali ste im alibi za sve zlo koje su napravili do 2015. i poslije toga. Sve do danas. Zato je Grmoja bolje da se sakriješ u “mišju rupu” da nitko ne vidi koliko si licemjer ti i cjelokupni MOST”, piše….., prenosi INDEX.HR