Finska premijerka posvađala domaće zvijezde; Vlatka Pokos: Pretjeruje s plaženjem po frajerima koji joj nisu muž!

Finska premijerka posvađala domaće zvijezde; Vlatka Pokos: Pretjeruje s plaženjem po frajerima koji joj nisu muž!

Poznati hrvatski redatelj Dalibor Matanić na svom je Instagram profilu objavio fotografiju finske premijerke Sanne Marin koja se trenutno nalazi usred skandala nakon što su ‘procurile‘ snimke s jednog tuluma na kojem je sudjelovala.

Matanić je uz objavu kratko poručio da je Marin “carica”, što je bilo dovoljno da izazove reakciju Vlatke Pokos.

Bivša voditeljica i pjevačica u komentarima je napisala kako se ne slaže s Matanićem.

– Ipak, malo pretjeruje s divljanjem i plaženjem po frajerima koji joj nisu muž. Ipak je premijerka – napisala je Pokos.

– Upravo suprotno, ona je 10 svjetlosnih godina ispred naše patrijarhalne prćije koja dijeli društvo na “frajere” i “ribe” – uzvratio je Matanić.

– Ne bi mi se sviđalo takvo ponašanje niti da je muškarac u pitanju, uopće nije stvar u tome. Kad obnašaš javnu funkciju, predstavljas tu instituciju, a ne samo sebe. Žena pretjeruje. Emancipacija za mene nije razvrat, drogiranje i pijančevanje. Ne vidim što je u tome genijalno – odgovorila je Pokos.

– Meni je sve genijalno što nije Kolinda – ponovno je uzvratio Matanić.

– Pa, njih su dvije slične u tim stvarima. Možda nisi primijetio, ali ja sam bila njen veliki kritičar – napisala je Pokos, a onda su se u raspravu uključili i ostali komentari.

– Ti si plazila po Radeljaku… Pa šta? – poručio je Pokos jedan korisnik, na što mu je bivša pjevačica i voditeljica oštro odgovorila: ‘A ti si malouman, pa što?‘

– Proglašavati glupavo i vulgarno genijalnim je malo pretjerano. Ta žena vrlo dobro zna da je pod povećalom, nije glupa. U ovom političkom trenutku ne bi joj trebao biti prioritet jadno, neiživljeno partijanje. Jadno i nezrelo. Nitko je više neće dozivljavati ozbiljno. Nitko – okončala je burnu raspravu Pokos te za kraj poručila kako je ‘razočarana s Matanićevim pratiteljima‘ .

– Očekivala sam viši nivo – zaključila je Vlatka Pokos, prenosi Jutarnji list.