LIDIJA BAČIĆ: ‘Kada sam vidjela tko sve pokušava biti seksi zahvaljujući Photoshopu, pokazala sam obline bez toga’

LIDIJA BAČIĆ: ‘Kada sam vidjela tko sve pokušava biti seksi zahvaljujući Photoshopu, pokazala sam obline bez toga’

Pjevačica koja plijeni pozornost i glasom i stasom stala je ispred našeg objektiva i pokazala svu raskoš talenta. Vrući ljetni editorijal upravo je ‘izgorio’ jer Lille je apsolutna vladarica seksepila!

Za nju većina kaže da je seks-bomba, a Lille je, uvjerili smo se, puno više od toga!

Oni koji je ne poznaju možda je procjenjuju površno na temelju izgleda, no 36-godišnja Lidija Bačić itekako ima što reći, počevši od njezina glasa i životnih stavova koji često padnu u drugi plan zbog njezina atraktivnog izgleda. No Lille se time ne zabrinjava. Samopouzdanje je njezin najjači adut, a kada upoznate ovu ljepoticu, vidite da je misterioznost najprivlačniji dio njezine igre. I dok se pokušavamo rashladiti u vrućim danima, ljetno izdanje magazina Story ljeto samo će vas dodatno zagrijati. Pikanterija iz Lidijina života nikada ne nedostaje, a sada je odlučila srušiti predrasude o sebi i progovoriti o muško-ženskim odnosima, svom misterioznom muškarcu, naglašavanju svojih oblina te o zavidnim ženama. Splićanka će muškarcima sigurno zagolicati maštu ljetnim fotografijama u prirodi pokraj bazena…

FOTO: SCREENSHOT

Jeste li se veselili vrućim danima?

Jako se veselim ljetu! Moj je rođendan 4. kolovoza i voljela bih da ljeto traje cijele godine.

Kada spomenemo ljeto, na što vas ono prvo asocira?

Na more i kupaće kostime.

Kako su izgledali ljetni dani vašeg djetinjstva?

Najdraže mi je bilo kad bi se ljeti okupila cijela ekipa na plaži, a netko bi ponio gitaru. To sam obožavala! Pjesma uz zvuk valova za mene je bilo nešto neprocjenjivo, kao i noćno kupanje. Budući da je moj rođendan u srcu ljeta, nikada ga nisam mogla normalno slaviti. Bilo je nemoguće okupiti cijelu ekipu zato što je netko uvijek ljeti putovao s roditeljima. A i sada je teško proslaviti rođendan zato što ljudi u kolovozu bježe na godišnji odmor.

Stignete li se odmoriti ljeti? Uzimate li godišnji odmor?

Meni su najdraži odmori kada ništa ne radim i uživam kod kuće uz neki dobar film i grickalice. Nama pjevačima ljeta su iznimno zatrpana poslom. Odmorit ću se četiri ili pet dana, a onaj pravi odmor priuštit ću si tek na zimu kada ću i otputovati izvan Hrvatske.

Što nosite sa sobom na plažu?

Tablet, šešir i naočale.

Koje plaže birate u Splitu?

Kada idem s ekipom na kupanje, onda to budu javne plaže. No kada idem sama, onda su to neke intimnije uvale.

Kakve kupaće kostime najčešće nosite?

Najviše volim dvodijelne kupaće kostime. Ipak, za ovo sam snimanje isprobala jednodijelne i postala sam ljubiteljica!

Seks u moru – da ili ne?

Seks volim, ali u moru ne.

Kamo najčešće volite otputovati?

Volim putovati na egzotična mjesta, gdje su lijepe plaže i vrijeme. Posljednje dvije godine nisam putovala zbog pandemije, ali prije toga Santorini u Grčkoj ostao mi je u prelijepom sjećanju. Njihove plaže i obala su očaravajući. Francuska i Španjolska su mi također favoriti.

Putujete li radije s prijateljicama ili partnerom?

Kako kada… Ipak, moram priznati da mi je draže putovati s prijateljicama. Tada se više zabavim i opuštenija je atmosfera. S prijateljicama imam ono što nemam s partnerom, a to su ženske teme… Djevojke se bolje zabavljaju!

Na početku karijere nikada niste isticali svoj seksepil, no kada je zapravo došlo do preokreta te ste odlučili istaknuti svoj izgled i savršene obline?

Ne bih to nazvala preokretom, jednostavno sam počela slušati sebe i svoje tijelo, naučila sam što je show business. Na samom početku bila sam mlada i odrastala sam, a s vremenom sam dobila samopouzdanje. Svijetu sam odlučila pokazati tko sam i što sam. Kada sam vidjela tko sve pokušava biti seksi zahvaljujući Photoshopu, onda sam i ja odlučila pokazati što su obline, ali bez Photoshopa.

Mislite li da vam je izgled odskočna daska u karijeri?

Naravno da to mislim! Dovoljno je pogledati svjetski poznate osobe – sportaše, manekenke, glumce i pjevače. Svi oni igraju na kartu izgleda i seksepila.

Više pročitajte u Story.hr

FOTO: INSTAGRAM