Troje mladih pokradeno tijekom noćnog kupanja, a nakon prvotnog šoka dodatno ih je sablaznilo kad su saznali tko im je ukrao torbe: ‘Voze se okolo i kradu po plažama…‘

Troje mladih pokradeno tijekom noćnog kupanja, a nakon prvotnog šoka dodatno ih je sablaznilo kad su saznali tko im je ukrao torbe: ‘Voze se okolo i kradu po plažama…‘

O krađama na plažama policija bi mogla izvještavati gotovo na dnevnoj bazi, pa ipak ovaj slučaj iz Biograda na moru kojeg je u eter plasirao Fenix magazin odudara od uobičajenih stereotipa.

Dvojica mladića Adriano Z. iz Austrije, Julian G.iz Njemačke te djevojka Barbara P. iz Hrvatske (podaci poznati Fenix magazinu) šokirali su se kad su shvatili tko ih je pokrao tijekom jednog noćnog kupanja na plaži Soline u Biogradu na Moru.

Ljetuju u Biogradu na Moru, a nedavno su oko tri sata u noći otišli na noćno kupanje.Ušli su u more, a odmah nakon izlaska iz mora shvatili su kako su pokradeni.

– Sve tri torbe koje smo ponijeli i ostavili ih na plaži, nestale su.

Odmah smo pozvali roditelje. Dok smo ih čekali, pretraživali smo plažu ne bi li nekoga vidjeli. Adriano je ugledao dva starija čovjeka ispred jednog kafića i pitao ih jesu li koga vidjeli s torbama. Umjesto odgovora, izvrijeđali su nas i pogrdnim riječima nam spočitnuli što uopće radimo u ovo doba noći na plaži, prepričala je Barbara.

Kad su stigli roditelji, jedan od mladića je na plaži primijetio vozilo VW Caddy, i u vozilu ugledao dio svoje torbe. Kasnije se ispostavilo kako su sve tri torbe bile prekrivene dekom i nalazile se u tom vozilu.

Shvatili su da su ih pokrali stariji ljudi od sedamdesetak godina.

– Starci voze uokolo i kradu stvari turistima a i domaćima, ne biraju kome, ne znam što rade sa svim tim stvarima. I još su bez srama te drski, kaže Adriano iz Austrije, kojemu je ovo lekcija te će paziti gdje ostavlja svoje stvari.

Detalje pročitatajte OVDJE.