Sestra Marijane iz Big Brothera: ‘Njezin suprug treba reći što se dogodilo te noći. Nažalost, mislim da nije živa‘

Sestra Marijane iz Big Brothera: ‘Njezin suprug treba reći što se dogodilo te noći. Nažalost, mislim da nije živa‘

Samo želimo konačno doznati pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti, kaže Maja Kovačević

– U noći dok je Marijana vjerojatno umirala, sanjala sam kako se nas dvije pozdravljamo – drhtavim glasom govori njezina najmlađa sestra Maja Kovačević (31).

Sutradan kad se probudila, odmah je posegnula za mobitelom i okrenula sestrin broj s kojom se prije toga posljednji put čula prije mjesec dana. Nije se javljala, a Maja je već tad imala neki čudan osjećaj. Pogotovo što jedina ženska regionalna pobjednica “Big Brothera” nije odgovarala niti u WhatsApp grupu naziva “Sestre” u kojoj su sve četiri kćeri Splićanina Ive Kovačevića: najstarija Anet, Marijana, Sendi te najmlađa Maja. Uskoro je doznala ono o čemu će za nekoliko sati brujati cijela Hrvatska, ali i regija.

Marijana iz “Big Brothera” misteriozno je nestala u noći na 27. travnja kad se udaljila iz obiteljskog doma na zagrebačkoj Savici. Na obližnjem Mostu mladosti slučajni je prolaznik u zoru pronašao njezinu torbicu s dokumentima i mobitelom, a unatoč opsežnoj potrazi po rijeci Savi – do danas nije pronađena, piše Slobodna Dalmacija.