Milanović prvo naredio vojnicima da postave daske za crveni tepih, a onda i da ih iščupaju

Milanović prvo naredio vojnicima da postave daske za crveni tepih, a onda i da ih iščupaju

Naši izvori tvrde da je u Ured predsjednika netko dojavio da zbog vrućine vojnici nevoljko postavljaju daske pa se predomislio

Prema informacijama Jutarnjeg lista, iz Ureda predsjednika je u Glavni stožer HV-a stigla zapovijed da se na Kninskoj tvrđavi podaska tlo na koje je trebao biti postavljen crveni tepih za svečani prijem.

Zapovijed je izvršena te su vojnici danas krenuli s postavljanjem OSB ploča, ali je među njima bilo izuzetno loših komentara jer su to morali raditi po najvećoj vrućini. Jutarnji list posjeduje i fotografiju postavljanja tih ploča.

Izvori Jutarnjeg tvrde da je u Ured predsjednika netko dojavio da vojnici nevoljko postavljaju daske i pritom iznose loše komentare pa je stigla naredba da se s tim prekine, a već postavljene daske maknu.

Prema dostupnim informacijama, ovo je prvi puta da se na Kninskoj tvrđavi za svečani prijem planirao postaviti crveni tepih, zbog čega su vojnici kao podlogu i postavljali OSB ploče.

I dok novca za organizaciju putovanja zaslužnih generala na Kninsku tvrđava nema, Ured predsjednika je kao organizator prijema pronašao sredstva za daske. Kao i mnogo puta ranije, troškove za svoje aktivnosti kroz zapovijed je prebacio na Ministarstvo obrane.

Više pročitajte u jutarnjem listu