Kristina Mandarina zaradila za Mercedes i nove grudi zbog OnlyFansa: Kod mene sve mora biti tip top

Kristina Mandarina zaradila za Mercedes i nove grudi zbog OnlyFansa: Kod mene sve mora biti tip top

Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina, proslavila se prodajom mandarina na zagrebačkom štandu, a posao je proširila i na druge platforme kao što je OnlyFans gdje snima eksplicitni sadržaj.

Sve si je omogućila Kristina, kako bi se reklo, od trnja do zvijezda, no svjesna je kako ovaj posao traži – ulaganja. Zbog toga će sljedeće uložiti u nove grudi, i to već ove jeseni kada će se upustiti u ruke poznatog kirurga Dragana Milivojevića kod kojeg je nos operirala i influencerica Ella Dvornik.

“Odlučila sam se za povećanje, odnosno prije svega korekciju grudi jer se moraju mijenjati i stari silikoni, a i odlučila sam se na taj zahvat jer se bavim poslom koji zahtijeva takve stvari. Naravno, to želim napraviti i zbog izgleda. Promijenit ću samo grudi – stavit ću 750 ml umjesto 550”, rekla je Kristina za RTL. Kaže kako nije postala ovisna o operacijama – podsjetimo, osim grudi, operirala je i nos, usne i takozvane mačje oči.

Postala sam ovisna o tome da uvijek izgledam sređeno. Kod mene mora sve biti tip top. Volim kad djevojka drži do sebe i svog izgleda”, rekla je. Operacijske sale se ne boji jer već jako dobro zna što je čeka.

“Idem kod provjerenog stručnjaka i upućena sam u proces tako da se mogu slobodno opustiti i prepustiti u ruke svog doktora”, naglasila je. Pitali smo je zašto je baš odabrala liječnika iz Beograda, a ne primjerice, zagrebačke stručnjake, a ona kaže: “Što se tiče estetike, najbolje mi je i sve provjereno raditi u Srbiji jer dosad što god da sam radila, bila sam prezadovoljna”. Kako je rekla prije nekoliko mjeseci, trebala je ove godine prodavati lubenica na štandu, no za to trenutačno nema vremena pa će najpoznatija prodavačica ipak taj posao odgoditi za rujan.

Posao na platformi OnlyFans, kaže, cvjeta. “Zadovoljna sam s platformom i mislim da su korisnici također. Radim i snimam svašta i koliko god ljudi mislili da je to lak posao, zaista nije. Zadovoljna sam njime jer mi je stvarno sve omogućio što do sada možda nisam imala prilike. Kupila sam novi Mercedes i putujem”, zaključila je.