“ZAŽELI – 10 ZA 60” – kraj provedbe pružanja usluge

“ZAŽELI – 10 ZA 60” – kraj provedbe pružanja usluge

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 121. brigade – pukovnije Nova Gradiška od 23. lipnja 2021. provodi projekt „Zaželi – 10 za 60“ koji je odgovor na poziv Zaželi-program zapošljavanja žena – faza II. Kroz projekt zaposleno je 10 teže zapošljivih žena s područja nekoliko JLS-ova: Grada Nova Gradiška, općina Davor, Dragalić, Rešetari i Vrbje čiji je posao pružanje usluge pomoći u kući za 60 najpotrebitijih žitelja s istih područja.

Prošli je mjesec provedeno treće vrednovanje kvalitete pružanja usluge s krajnjim korisnicima_icama koje su provele voditeljica i koordinatorica projekta u svrhu mjerenja njihova zadovoljstva pruženom uslugom kako bismo osigurali visoku razinu kvalitete pružanja usluge u zadnjim mjesecima provedbe. Vrednovanje je provedeno putem anketnog upitnika. Svih 7 pitanja koliko ih je postavljeno u upitniku, a koja mjere zadovoljstvo uslugom (pristojno i ugodno ophođenje gerontodomaćice, kvaliteta pružene usluge, razina komunikacije, količina vremena koje gerontodomaćica provede kod njih, opseg poslova koji obavlja), korisnici su ocijenili čistom peticom!

Kako sve što je dobro – kratko traje, tako ovaj mjesec naše drage gerontodomaćice završavaju s radom. Pitali smo ih da nam kažu kako im je bilo raditi na projektu, kako su zadovoljne podrškom koordinatorice i voditeljice i što će im najviše nedostajati. Anka: “Na projektu mi je bilo jako dobro raditi, a voditeljica i koordinatorica su bile odlične. Najviše će mi nedostajati obilazak i razgovor s mojim korisnicima.”

Dragica: ” Rad na projektu bilo je jedno veliko dobro iskustvo, ali da je posao lagan, iskreno i nije. Koordinatorici i voditeljici pohvale u svemu, a najviše će mi nedostajati obilazak korisnika.”

Kata: “Bilo mi je jako lijepo i dobro raditi na projektu, poučno je i osjećala sam se jako korisno. Suradnja sa koordinatoricom i voditeljicom je bila jako dobra i bile su uvijek dostupne za sve. Najviše će mi nedostajati razgovor, druženje i osjećaj da smo nekome pomogli i razveselili ga.”

Ksenija: “Bilo mi je predivno raditi na projektu, puno pozitivne energijre. Suradnja sa voditeljicom i koordinatoricom je bila odlična i uvijek su bile dostupne. Najviše će mi nedostajati priče, druženje, njihovo veselje kada bi došla kod njih i vlastiti osjećaj ispunjenosti, bez obzira na rad, znajući da sam im uljepšala i olakšala dan.”

Marija: “Rad na projektu bio je jedno predivno iskustvo, to što sam se družila s divnim korisnicima. Voditeljica i koordinatorica su uvijek i u svakom trenutku bile dostupne i spremne za svaku pomoć, zato im velika hvala. Najviše će mi nedostajati druženje i priče kod korisnica, koje su me trebale za sve potrebe.”

Mirjana: “Rad na projektu je bio lijepo iskustvo. Koordinatorica i voditeljica projekta su bile super i nama uvijek dostupne. Najviše će mi nedostajati druženja, razgovori i pomaganje korisnicama u kući.”

Monika: “Rad na projektu je bio jedno novo i veliko iskustvo koje mi je bilo super. Koordinatorica i voditeljica su bile odlične, a najviše će mi nedostajati obilazak korisnika i druženje s njima.”

Nevenka: “Jako lijepo mi je bilo raditi na projektu. Osjećala sam se jako korisno. Podrška voditeljice i koordinatorice je bila odlična, a najviše će mi nedostajati sami korisnici, razgovori i druženje.”

Sandra: “Rad na projektu bio je jedno lijepo i predivno iskustvo, puno pozitivne energije i dragih ljudi. Suradnja s projektnim timom je bila odlična, sve pohvale koordinatorici i voditeljici. Nedostajat će mi obilazak korisnika, njihovo veselje i sreća kad nas ugledaju da smo im došli. Razgovori, druženje i razmjena životnih iskustava, te olakšavanje njihovih životnih potreba i problema.”

Vesna: “Raditi na projektu bilo je izazovno, sve pohvale projektnom timu. Voditeljica i koordinatorica su bile odlične, uvijek dostupne, uslužne i pristupačne. Nedostajat će mi uveseljavanje korisnika posjetom, razgovorom i nekom sitnicom.”

Podsjetimo, ovaj projekt je financirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda sa stopostotnom stopom sufinanciranja u iznosu od 928.650,00 kn. Projekt se provodi u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – PU Slavonski Brod i Centrom za socijalnu skrb Nova Gradiška.