Tko je voditeljica koja je privlačila pozornost na otvorenju Pelješkog mosta? Na HRT-u radi već 36 godina…

Tko je voditeljica koja je privlačila pozornost na otvorenju Pelješkog mosta? Na HRT-u radi već 36 godina…

U utorak je otvoren Pelješki most, a svečano otvorenje za HRT su vodili Duško Ćurlić i Nila Miličić Vukosavić. I dok je gledateljima Ćurlić i više nego poznato lice, mnogi su se zapitali tko je simpatična voditeljica.

Nina je voditeljica, spikerica i novinarka rođena u Dubrovniku, a na HRT-u je neprekidno zaposlena od 1986. Trenutačno radi kao urednica Radija Dubrovnik.  

“Tijekom svih ovih godina bavim se i vođenjem brojnih javnih priredbi i manifestacija u Dubrovniku i izvan njega. Od 2004. godine povremeno sudjelujem u predstavama Studentskog teatra Lero iz Dubrovnika”, piše Nina na svojoj web-stranici.

FOTO: INSTAGRAM

Završila je diplomski studij na Sveučilištu u Dubrovniku te stekla titulu magistra javnih medija.

“Na Sveučilištu u Dubrovniku od 2004. do 2009. godine pohađala sam dodiplomski i diplomski studij Komunikologije i stekla zvanje Magistra javnih medija”, može se pročitati u njenoj biografiji. 

Inače, Nila je u braku već 23 godine, a prije samo dva dana ona i suprug Sebastijan proslavili su godišnjicu.

“Obilježavamo danas pune 23 godine naše bračne priče! Dok god je poljupca u kosu, zagrljaja, ruke u ruci, topline oko srca i titraja u duši kad mu čujem glas, dok god mi prašta kad sam nemoguća, nervozna ili svadljiva, i zaboravlja zašto smo se zapravo porječkali, dok god je uz mene kad je teško i kad je lako, dok zna kako voljeti i biti voljen, to je zrak koji dišem i sreća kojom se hranim”, napisala je voditeljica uz fotografiju na kojoj ona i suprug zagrljeni poziraju u uličici u Dubrovniku., piše direktno.hr