Kći Zdravka Čolića javlja se iz Opatije, fotografije bez trunke šminke otkrile su da je prava ljepotica!

Kći Zdravka Čolića javlja se iz Opatije, fotografije bez trunke šminke otkrile su da je prava ljepotica!

Una Čolić, kći legendarnog pjevača Zdravka Čolića, pohvalila se da uživa u Opatiji, a od tamo je podijelila niz fotografija s balkona sobe, pogleda na more, ali i sebe u bikiniju., piše dnevnik.hr

FOTO: INSTAGRAM

Na jednoj od fotografija pozira u vodi te se na njezinu licu može vidjeti da se zaista odmara u ljetnim danima, dok na drugoj fotografiji pozira u jednodijelnom badiću s pogledom na more. U njemu je istaknula svoju vitku figuru, ali i pokazala svoje bujno poprsje.

Također, možemo primijetiti kako na njezinom licu nema niti malo šminke, pa je ovoga puta Una dokazala svoju besprijekornu prirodnu ljepotu. 

FOTO: INSTGARAM

“Morski vitamini”, stajalo je u opisu ispod njezine objave.

Fanovi su pohvalili njezin izgled: “Ljepotica”, “Prelijepa si”, “Ličiš na tatu”, “Prekrasna djevojka”, “Lijepa i bez golišavih fotki”, “Mačka”, “Slatkoćo”.

Osim u badiću, ova atraktivna brineta objavljuje i fotke u svakidašnjim kombinacijama, u kojima također blista, što pokazuje da ima i smisla za modu te da vjerno prati nove trendove.

Svoje slobodno vrijeme rado provodi putujući oko svijeta, a to dokazuju i njezini naglasci, na kojima bilježi trenutke iz svake države koju posjeti. Također, ne skriva da uvijek odsjeda u hotelima, a poglede s balkona rado dijeli s fanovima.

Una svoju ljubav prema Zdravku pokazuje u pričama na Instagramu, u kojima dijeli najdraže trenutke s njim.

Također, svoje vrijeme često provodi i u izlasku s prijateljicama, s kojima dijeli fotografije.

Čini se kako je ova uspješna djevojka još uvijek slobodna te je još u potrazi za onim pravim. No, ne skriva bukete cvijeća koje dobiva od svojih simpatija te ih rado dijeli u svojim pričama i sprema u naglaske.

FOTO: INSTAGRAM