Heidi Klum objavila fotografiju u toplesu, grudi je prekrila samo kosom, a ima i objašnjenje za ovo!

Heidi Klum objavila fotografiju u toplesu, grudi je prekrila samo kosom, a ima i objašnjenje za ovo!

Slavna manekenka Heidi Klum (48) sve češće na Instagramu dijeli svoje razgolićene fotografije, a ovog puta odlučila je na sebi ostaviti samo donji dio bikinija.

Objavila je fotografiju na kojoj golišava pozira pored balkonskog prozora s pogledom na prekrasanu prirodu. U ovakvom provokativnom izdanju istaknula je svoje raskošno poprsje, trbušne mišiće, ali i manekensku figuru na kojoj joj mnogi zavide., PIŠE DNEVNIK.HR

FOTO: INSTAGRAM

“Dečki vruće je”, poručila je u opisu ispod fotke.

Njezini fanovi nisu mogli komentirati objavu jer je Heidi uklonila opciju dodavanja komentara pa će svoje dojmove morati ostaviti isključivo za sebe.

Za ovakvu besprijekornu figuru zaslužno je i naporno vježbanje, a Klum voli dijeliti videa i fotografije iz teretane na kojima pokazuje svoj napredak.

Fotografirao ju je njezin 16 godina mlađi suprug Tom Kaulitz s kojim trenutno odmara na nepoznatoj lokaciji. Tom je član popularne grupe Tokio Hotel i u braku su od 2019. godine.

Prije Toma, Heidi nije baš imala sreće u ljubavi, a iako su rijetki vjerovali u njih, par svakoga dana dokazuje da se voli više no ikada.

Manekenka iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza. Tako je sa stilistom Ricom Pipinom u braku bila od 1997. do 2002. godine. Zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila već kada je upoznala glazbenika Seala.

Seal i Heidi zaručili su se 2004. godine, a vjenčali su se godinu kasnije u Meksiku. Glazbenik je priznao Leni kao svoju kćer, a i manekenka i dandanas inzistira na tome da je on otac njezina prvog djeteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi. Zajedno su dobili još troje djece, a razveli su se 2014. godine.

Nakon razvoda manekenka je rame za plakanje pronašla u svojem tjelohranitelju Martinu Kristenu, s kojim je bila u vezi dvije godine, a zatim je ljubila trgovca umjetninama Vita Schnabela, s kojim je prekinula 2017.