Grmoja se pohvalio kako su slomili ljevicu pa naletio na Ahmetovićku…

Grmoja se pohvalio kako su slomili ljevicu pa naletio na Ahmetovićku…

Nikola Grmoja se na svom facebook profilu pohvali kako su uspjeli baš oni slomiti ljevicu da ne daju potporu Hdz-u za izmjenu Ustava.

““Slomili” smo lijevu opoziciju koja je namjeravala dati svoj glas za HDZ-ove izmjene Ustava kojima bi se dodatno razvlastio narod, a ojačale ovlasti sramotnog i trgovačkog Ustavnog suda.Od 92 zastupnika koji su potpisali samo troje iz oporbe je podržalo HDZ-ove izmjene Ustava. 12 potpisnika je odustalo, kao i SDP i Možemo koji su cijelo vrijeme tvrdili da je podrška HDZ-ovim izmjenama Ustava samo podrška pokretanju procedure za otvaranje razgovora o izmjenama Ustava. Pritisak koji smo mi mostovci napravili na ostatak oporbe je urodio plodom! Ali ovo nije kraj, borba se nastavlja. Zaustavit ćemo ih jedino ako i vi budete aktivni! Današnja pobjeda je dokaz da ih se može zaustaviti ako smo zajedno i ako smo dovoljno glasni i aktivni!”, napisao je Grmoja.

Da to i nije baš tako na svom facebook profilu demantirala ga je Mirela Ahmetović

“Most opet manipulira i služi se jeftinim populizmom. Nikola Grmoja proglasio je veliku “pobjedu” točno onako kako sam predvidjela: eto, oni iz Mosta su utjecali na to da oporba ne podrži HDZ-ovu inicijativu za promjenu Ustava.Ta laž bi Mostu možda i prošla da ih nisam u potpunosti razotkrila još u srijedu . SDP Hrvatske nije niti potpisao niti podržao HDZ-ovu inicijativu što nam nije ni bila namjera, a Most je opet ispao smiješan. Zastupnici se ne bi smjeli služiti lažima”., napisala je Ahmetovič