Nives:’Trebam li reći da mi je to najdraži odjevni predmet?’

Nives:’Trebam li reći da mi je to najdraži odjevni predmet?’

Pozirala je na novoj terasi i pohvalila se svojom zanosnom figurom, a u komentarima su se nizale pohvale te su joj mnogi poručili da ima ‘predivno tijelo’

Nives Celzijus dane provodi na novoj terasi, a zbog visokih ljetnih temperatura vrijeme provodi u bikiniju. Među prvima je otvorila sezonu sunčanja na terasi ove godine i od tada jedino što nosi su minijaturni kupaći kostimi, a ponekad ni to. – Trebam li reći da mi je bikini najdraži odjevni predmet?! – pitala je Nives.

FOTO: NIVES CELZIJUS INSTAGRAM

Pozirala je na novoj terasi u zelenom bikiniju i pohvalila se svojom zanosnom figurom, a u komentarima su se nizale pohvale te su joj mnogi poručili da ima ‘predivno tijelo’. – Tvoj osmijeh je moj najdraži odjevni predmet – pratitelji su istaknuli i njene druge adute.

Podsjećamo, Nives uređuje kuću pa se i sama primila posla umjesto majstora i pohvalila se da je pokrečila pod na terasi. Radovi dobro napreduju, a Nives je prava majstorica pa je nedavno pobrusila i ogradu. Nakon što je pokrečila terasu, pozirala je s kistom u ruci dok je na sebi imala samo oskudni bikini i bila je spremna za sunčanje, prenosi 24sata.