Irena podivljala kad je dečka vidjela s drugom: bacila mu pizzu u lice i mobitel u wc

Irena podivljala kad je dečka vidjela s drugom: bacila mu pizzu u lice i mobitel u wc

Irena (35) proglašena je krivom i osuđena zbog incidenta kojeg je izazvala u restoranu Allegro u Velikom Trgovišću u lipnju oko podneva.

Prema presudi, ona je na terasi restorana spazila dečka Darka s drugom djevojkom te je nakon toga poludjela.

“Uzela je pizzu sa stola i bacila u Darka, nakon čega je Mirjanu vičući vrijeđala pogrdnim riječima: Kurvetina, drolja, dobrog si si našla, govno, gnoj! Potom ju je uhvatila za kosu, čupala te joj glavom udarila o stolac, a Darka je ugrizla podlakticu.

Sa stola je uzela Darkov mobitel i bacila ga u vodokotlić u wc-u, a potom je u prostoru wc-a rukom udarila Darka u lice te potom ponovno na terasi vičući vrijeđala pogrdnim riječima Mirjanu: Kurvetino, droljo, na to si spala!

Irena je na sudu rekla kako je s Darkom bila u vezi i da je tog dana stala da kupi pizzu, a da je Darko radio grimase kad ju je vidio i smijao se.

Vukla je za kosu

“On me je bacio na pod i držao za ruku i vrat, točno je da sam ga tom prilikom ugrizla, ali jer sam se branila. Točno je i da sam u tom trenutku udarila i Mirjanu i rekla joj rekla da je kurvetina jer ima djecu o kojima se ne brine, a muž joj je u zatvoru.

Ali, nije točno da sam je vukla za kosu, niti udarila njezinom glavom u stolac, a pizza je završila na podu kada se Darko digao sa stola i odskočio. Ja sam otišla u wc da se umijem, a Darko me tamo zarobio i nije me puštao van dok nije došla policija”, branila se Irena.

Darko je svjedočio kako je neko vrijeme doista bio u vezi s Irenom. Tog dana je vidjela njega i Mirjanu na terasi i odmah ih napala, a njemu bacila pizzu u glavu.

“Nakon svega, uzela mi je mobitel i otišla u wc u koji se zaključala. Pokucao sam i zamolio je da mi vrati mobitel, ali pogledao sam u kotlić i mobitel je plivao u njemu, više nije radio. Rekla mi je da je obrisala sve kontakte i poruke, a prije dolaska policije je pobjegla”, ispričao je Darko.

Njegove riječi potvrdila je i konobarica koja je tog dana radila u restoranu, pa je prekršajna sutkinja Ireninu obranu ocijenila neistinitom. Kažnjena je s 1000 kuna te mora platiti 100 kuna troškova postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti., javlja danica.hr