ODVJETNIK NIKOLINE RISTOVIĆ O NASLJEDSTVU IZA VIDOJA: ‘Znamo kod koga i gdje je ta imovina…

ODVJETNIK NIKOLINE RISTOVIĆ O NASLJEDSTVU IZA VIDOJA: ‘Znamo kod koga i gdje je ta imovina…

Nikolina Ristović dugo je šutke trpjela veliku količinu uvreda i prozivki koja je došla od njenog svekra, Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof.

Iako se činilo da su, usprkos nagađanjima, Nikolina i Viktor u dobrim odnosima nakon prerane i iznenadne smrti njenog supruga, a njegovog sina Vidoja Ristovića, Miša Grof je nedugo nakon sinove sahrane počeo, putem srpskih medija, iznositi brojne optužbe protiv Nikoline.

Nikolina je tek nakon nekoliko dana neprestanih prozivki odgovorila svekru , a kako napadi ne prestaju, sad je odlučila poduzeti pravne korake te je angažirala voditelja Silvija Hrastu koji je otkrio da su već pokrenuti pravni postupci u Hrvatskoj i u Srbiji, a podnesena je i kaznena prijava protiv Miše Grofa zbog nasilja u obitelji koju je pomogao sastaviti odvjetnički ured Popović kao i pritužbe pučkoj pravobraniteljici, pravobraniteljici za ravnopravnost i pravobraniteljici za prava djece.

Pokrenut je i ostavinski postupak iza Vidoja Ristovića, a s obzirom na to da se njegova imovina tamo nalazi. Ta imovina nema veze s imovinom njegova oca. Ne samo da sam sada odvjetnik Nikoline Ristović nego sam u proteklih godinu dana i surađivao s pokojnim Vidojem i osobno imam saznanja o njegovim poslovnim aktivnostima, a koje nemaju veze s obiteljskom imovinom. Imamo informacije kod koga i gdje je ta imovina’, rekao je odvjetnik Hraste za RTL Exkluziv.

Naglasio je i da su redakcijama šest nakladničkih kuća u Hrvatskoj poslani zahtjevi za demantiranje izjava Viktora Ristovića koji su ovih dana objavljene, a koje su domaći mediji prenijeli iz srpskih medija.

‘U medijima ima preko 200-300 objava na ovu temu u dva mjeseca. Razmatra se poduzimanje daljnjih pravnih radnji prema nakladnicima, a sukladno Zakonu o medijima’, dodao je Hraste.,