Miša Grof: ‘U Zagrebu ima još jedan sef sa zlatom i novcem, za njega šifru zna samo Nikolina’

Miša Grof: ‘U Zagrebu ima još jedan sef sa zlatom i novcem, za njega šifru zna samo Nikolina’

Otac pokojnog Vidoja, tvrdi kako je njegov sin slao Nikolini oko tisuće eura na račun u Hrvatskoj, a ona je sav novac tamo skladištila. Navodno tamo postoji sef, u kojem se kriju velike svote, ali on ne može do njega

Kako tvrdi Miša, Nikolina je u Zagrebu čuvala i skladištila novac koji joj je prebacivao Vidoje na račun, a navodno tamo i skriva sef u kojem se krije zlato i novac u vrijednosti od nekoliko stotine tisuća eura. Također, nadodao je i kako je ispraznila sef koji su ponijeli sa sobom na more u kolovozu 2020. godine, a u njemu su se nalazili nakit, zlato i satovi. 

Sve je to, kako kaže, svekar, ona inscenirala i sama pokrala, a optužila za to lopova koji ne postoji., prenose 24sata

– Nikolina je odnijela sve iz sefa koji su Vidoje i ona ponijeli na more kad se dogodila ona čuvena pljačka, o kojoj su tada pisali mediji. Nikakav lopov tu nije bio, samo ona. To je sve bilo dobro smišljeno do posljednjeg detalja. Tada je njoj navodno ukradeno zlato u vrijednosti od 270.000 eura i 68.000 eura u gotovini. Neki ljudi s kojima sam kasnije stupio u kontakt rekli su mi da su bili i satovi u sefu. Poslije sam saznao da vjerojatno postoji i drugi sef, za koji nemam ni ključ ni šifru. To samo Nikolina zna jer se on nalazi u Zagrebu – govori Miša za Republiku i nastavlja:

– Tko zna što se nalazi u tom jednom sefu, za koji ja nažalost nemam pristup. Tko zna kome je ona rekla šifru kad je kod nje u Zagrebu. Moj sin je njoj slao novce svakog mjeseca na hrvatske račune. Uzdržavao je cijelu njenu porodicu, kupovao automobile na koja se pokazivalo prstom. Već sam vam rekao da je i njenom bratu kupovao automobile. Novcem je ona raspolagala, tako da mogu misliti što je sve u tom sefu.

To nije kraj, pa Miša tvrdi da se svakodnevno sastaje i sa odvjetnicima kako bi na vrijeme osigurala svoje umjetnine

– Već nekoliko dana se sastajem s najboljim odvjetnicima u zemlji. S njima se dogovaram oko toga što mi je najbolja opcija jer namjeravam osigurati sve svoje umjetnine. Nikolina je ranije gledala kako da proda neke stvari, sastajala se s ljudima, ali, na sreću, u tome nije uspjela. Sve ću osigurati, znate vi koliko sve to vrijedi – rekao je Miša, pa se osvrnuo i na pokojnog Arkana, kome je prodavao neke od najvrednijih slika:

– Arkan i ja smo bili prijatelji još od djetinjstva. Nikada mu ništa nisam poklonio jer on to nije želio. Uvijek je želio sve platiti, vodio se time: ‘Čist račun, duga ljubav.’

Grof tvrdi kako je i pokušao doći do žene u čijem stanu je Vidoje preminuo dok je bio na masaža, ali mu se još uvijek nije javila. 

– Baš sam razmišljao o onoj ženi u čijem je stanu preminuo moj sin. Ona se nikad više nije javila, a ja sam od vas saznao da je ona iz Valjeva, a da u Beogradu radi. Možda je i ona nešto petljala s novcem, tko zna. Možda nešto krije. Ja niti imam broj niti mogu da je pozovem za neke detalje.