Detalji teške nesreće na autocesti: na parkiranu Škodu naletio kombi Sokol Marića. Poginule su dvije osobe, još tri su ozlijeđene…

Detalji teške nesreće na autocesti: na parkiranu Škodu naletio kombi Sokol Marića. Poginule su dvije osobe, još tri su ozlijeđene…

Index doznaje da su u nesreći sudjelovali kombi Sokol Marića i Škoda.

Poginule su dvije osobe iz osobnog automobila, a tri ozlijeđene osobe iz kombija prevezene su u bolnicu u Gospić. 

Na Odjelu intenzivne medicine smješten je 25-godišnjak s teškim ozljedama glave, a ostala dvojica u dobi od 21 i 25 godina s teškim su ozljedama smješteni na Odjel kirurgije, rekla je za Hinu ravnateljica bolnice u Gospiću Sandra Čubelić.

Osobni automobil ogulinske registracije i kombi zagrebačke registracije sudarili su se na 164. kilometru prema jugu, između odmorišta Janče i čvora Perušić.

Indexu je neslužbeno potvrđeno da je vozač Škode parkirao na pretjecajnoj traci kako bi promijenio gumu

Očevid traje, a promet na dijelu autoceste A 1 između čvora Perušić i čvora Otočac teče obilazno državnom cestom D-50 Otočac – Ličko Lešće – Perušić. Prema informaciji gospićkog Centra 192, pred čvorom Otočac kolona je dugačka oko tri kilometra.

—————–

Dvije osobe su smrtno stradale, a tri su ozlijeđene u užasnoj prometnoj nesreći koja se danas u 13.55 sati dogodila na autocesti A 1 u Lici, javlja Jutarnji.hr.

Kako javlja PU ličko-senjska, nesreća se dogodila na 164. kilometru između odmorišta Janče i čvora Perušić u smjeru juga, u njoj su sudjelovali kombi vozilo i osobno vozilo marke Škoda Octavia.

– Tri osobe iz kombi vozila su ozlijeđene i prevezene su u Opću bolnicu Gospić, dok su dvije osobe iz automobila Škoda smrtno stradale na mjestu događaja, javili su iz PU ličko-senjske.

Na mjestu događaja slijedi očevid, kojim će rukovoditi dežurni tužitelj iz Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu. Promet dioncom autoceste A-1 između Otočca i Perušića je zatvoren te se odvija državnom cestom D-50 Otočac-Gospić., prenosi slobodna dalmcija